המלצה לרכישת סטרימר מארצות הברית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
n-m פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
ההורים שלי בארצות הברית (ניו יורק) וחשבתי לקנות משם סטרימר מומלץ שימש בעיקר לKodi וקצת מעבר. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן (לפני שהם טסו חשבתי לקנות את ה Ainol mini pc ii או את ה cubox i-4 pro בהתאם להמלצות פה באתר).
מישהו מכיר אפשרויות אחרות או דילים טובים יותר שאפשר להשיג בארצות הברית?
התקציב הוא 100-150 דולר.

תודה !

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #2 

n-m פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

karpe - קודם כל תודה על התגובה המהירה.
דבר שני - קראתי קצת בשרשור שסקר את ה amazon fire tv וראיתי שם שיש צורך ב root וכל מיני דברים כאלה כדי להתקין קודי, ושאמזון חוסמת גישה וכל מיני כאלה. זה היה לפני שנה בערך.
השאלה אם יש בעייתיות בהתקנת קודי על fire tv וצריך לעשות דברים "מיוחדים" כי אני לא מומחה גדול לסטרימרים אז לא רוצה להתקל בבעיות מיותרות.
תודה

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #4 

אין צורך בROOT להתקנת קודי, אבל יש צורך בהתקנה קצת יותר מורכבת מהרגיל, כי אמזון רואים בקודי תוכנה לא חוקית ולא מאפשר גישה ישירה להתקנה מהחנות שלהם. לכן צריך להתקין אותו ע"י חיבור למחשב, פעולה של 10 דקות עבודה, אבל צריך קצת 'יכולת מחשב' בשביל זה. יש מדריך צעד צעד, לא אמור להיות בעייתי במיוחד אם יש רצון וסבלנות לבצע. הוא נחשב אחד המכשירים החזקים והמוצלחים לקודי, בטח ביחס למחיר שלו.

http://www.htpcbeginner.com/install-kod ... n-fire-tv/

n-m פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

בגלל שהאמאזון פייר טי וי לא היה יכול להגיע בזמן, קנו לי בסוף nvidia shield. קצת יותר כסף אך אמרו שהוא מומלץ.
פתחתי אותו עכשיו, ושוב לא מומחה גדול אבל:
התקנתי את האפליקציה של קודי אבל איך אני יכול להתקין את התוספים שכולם מזכירים כמו genesis ו israel live?
דבר נוסף, ה stream games, אחרי שניסיתי להכנס אליו, פשוט נעלם לי. מישהו יודע למה?

חוץ מזה, אם יש עוד דברים שאפשר לדעת מה עושים עם המכשיר הזה אשמח לדעת כי לא ראיתי הרבה פרסומים הנוגעים אליו.

תודה,

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

תתחדש!
בראש פורום HTPC תוכנה הסמוך תוכל למצוא את "חדש בקודי? התחל כאן", שם תוכל למצוא את כל המידע שאתה צריך לגבי ההתקנות של קודי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”