אוזניות לנסיעות
שלום אני רוצה לקנות אוזניות סגורות לנסיעות (אני חייל) ב600-700 שח יש לי ביטס סטודיו כבר 4 שנים הבעיה היחידה שלהם היא שהאוזניות פתוחות וצריך סוללות אני מחפש אוזניות עם חתימת סאונד דומה רק יותר טובה אני חשבתי על m50x עם מגבר e11k יש לי Lg g4
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
- Sennheiser HD202 אם אתה רוצה משהו באסי אבל עם מידים טובים, מקביל לביטס אבל טוב יותר איכשהו. זול דווקא.
- אם אתה רוצה לקפוץ לליגה גבוהה יותר, אז ה- Sennheiser Urbanite יעשו עבודה מצויינת!
- ביניהם אין לי המלצות באמת שוות (מהארץ, חדש, חזקות במיוחד, שנתיים אחריות, נשמעות טוב, מבודדות היטב...)
- אם אתה רוצה לקפוץ לליגה גבוהה יותר, אז ה- Sennheiser Urbanite יעשו עבודה מצויינת!
- ביניהם אין לי המלצות באמת שוות (מהארץ, חדש, חזקות במיוחד, שנתיים אחריות, נשמעות טוב, מבודדות היטב...)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

ה- M50X הן אוזניות קצת באסיות, אבל סולחניות לעומת הדגם הקודם... מה שאומר שהן מהנות להאזנה. כיפיות, ולא חסר בהן כלום.
הן מתקפלות
הקאפס שלהן (מה שאתה שם על האוזן) יודעים להסתובב ב 90מעלות. זה אומר שאין בעיה לשמוע כמו DJ.
הכבל שלהן ניתן לניתוק בקלות, וחיבור כבל במקומו (מגיעות עם שני כבלים: 1.2מ' ו- 3מ')
הן אוזניות חזקות ועמידוות (מעל הממוצע של אוזניות סגורות)
עכשיו שמתי לב שהן ממש זולות בארץ (650שח בערך)
אגב
האורבנייט שאמרת שעולות 1,000שח
- מגיעות ביותר צבעים, מגיעות לווליום גבוה יותר,
- באיביי דגם חדש עולה 700שח.
הן מתקפלות
הקאפס שלהן (מה שאתה שם על האוזן) יודעים להסתובב ב 90מעלות. זה אומר שאין בעיה לשמוע כמו DJ.
הכבל שלהן ניתן לניתוק בקלות, וחיבור כבל במקומו (מגיעות עם שני כבלים: 1.2מ' ו- 3מ')
הן אוזניות חזקות ועמידוות (מעל הממוצע של אוזניות סגורות)
עכשיו שמתי לב שהן ממש זולות בארץ (650שח בערך)
אגב
האורבנייט שאמרת שעולות 1,000שח
- מגיעות ביותר צבעים, מגיעות לווליום גבוה יותר,
- באיביי דגם חדש עולה 700שח.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

הבאס של ה M50X לא משתלט על הסאונד. הוא פשוט טוב.
אוזניות מצויינות בהחלט.
הפיו E11K בהחלט מתאים ל M50X, מעל ומעבר מבחינת היכולת;
- טכנית, הוא נותן להן מעל 200mW, כשפרקטית זה אומר שאתה תוכל להגיע לווליום מטורף עם השילוב הזה...
נותר לי לאחל לך קניה נעימה,
ושמור על האוזניים שלך
אוזניות מצויינות בהחלט.
הפיו E11K בהחלט מתאים ל M50X, מעל ומעבר מבחינת היכולת;
- טכנית, הוא נותן להן מעל 200mW, כשפרקטית זה אומר שאתה תוכל להגיע לווליום מטורף עם השילוב הזה...
נותר לי לאחל לך קניה נעימה,
ושמור על האוזניים שלך