איזה שילוב מנצח...led 4k או .... oled fhd ??? למשל
כרגע הכי משתלם מקרן +מסך יגיע לתקציב שלך
או LED וגדולים ניתן לקנות עם קצת מתיחה אפילו 75"
כמובן 2K
וקטנים יותר 4K מי חלם על 4K ב60" בעשרת אלפיים
4K באופק בגלל נטפליקס ככה התבשרנו וזו בשורה נהדרת למרות לי אין 4K ולמה צופה זה מספיק 2K ודי עבורי לפחות כרגע
OLED המחירים כרגע יקרים ובמחיר סביר זה רק מסכים קטנים וקודמי בפוסט לא יכל לומר יותר מדוייק את הדברים
השיקול שלך ומה אתה מצפה מהטלויזיה
אחד משחקים
אחד סרטים כמוני
אחד סתם יוטיוב שמשדרים משהו משהו היום
ואחד סתם רואה חדשות
שאלה תקציב מול מה אתה רוצה ורואה
או LED וגדולים ניתן לקנות עם קצת מתיחה אפילו 75"
כמובן 2K
וקטנים יותר 4K מי חלם על 4K ב60" בעשרת אלפיים
4K באופק בגלל נטפליקס ככה התבשרנו וזו בשורה נהדרת למרות לי אין 4K ולמה צופה זה מספיק 2K ודי עבורי לפחות כרגע
OLED המחירים כרגע יקרים ובמחיר סביר זה רק מסכים קטנים וקודמי בפוסט לא יכל לומר יותר מדוייק את הדברים
השיקול שלך ומה אתה מצפה מהטלויזיה
אחד משחקים
אחד סרטים כמוני
אחד סתם יוטיוב שמשדרים משהו משהו היום
ואחד סתם רואה חדשות
שאלה תקציב מול מה אתה רוצה ורואה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
התמונה ב- 55EC939Y הרשימה אותי יותר מכל מסך LED 4K שיצא לי לראות.
למרחק של 2.5 מטר 55 אינץ' זה גם סה"כ לא רע בכלל. לדעתי ה- OLED תתן תוצאה הרבה יותר מרשימה.
המחיר של ה- 939 בפועל גם אמור להיות סביב ה- 14K ש"ח, אז אפילו יישאר לך עודף שזה תמיד נחמד.
מה שצריך רק לקחת בחשבון זה שב OLED המחירים כל הזמן יורדים ויורדים ובאחוזים די גדולים. גם אמורים להצטרף בעתיד להיצע ה- 910 ואחיו ב- 4K ה- 920, שניהם בגודל 55 אינץ' שאמורים להחליף את ה- 939 וה- 960 בהתאמה וגם כנראה יהיו זולים יותר.
למרחק של 2.5 מטר 55 אינץ' זה גם סה"כ לא רע בכלל. לדעתי ה- OLED תתן תוצאה הרבה יותר מרשימה.
המחיר של ה- 939 בפועל גם אמור להיות סביב ה- 14K ש"ח, אז אפילו יישאר לך עודף שזה תמיד נחמד.
מה שצריך רק לקחת בחשבון זה שב OLED המחירים כל הזמן יורדים ויורדים ובאחוזים די גדולים. גם אמורים להצטרף בעתיד להיצע ה- 910 ואחיו ב- 4K ה- 920, שניהם בגודל 55 אינץ' שאמורים להחליף את ה- 939 וה- 960 בהתאמה וגם כנראה יהיו זולים יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".