בקשר לכרטיסי מסך למחשב שיהיו בעתיד וחיבור VGA למקרן
היי.... החלטתי לאחרונה להחליף כרטיס מסך ברגע שיהיה כזה ויתמוך בDIRECTX 10
ושמתי לב שהרבה מאוד כרטיסי מסך חדשים לא באים עם חיבור VGA,
אלא עם שני חיבורי DVI וחיבור SVIDEO אחד...
את המקרן שברשותי (OPTUMA H27) רכשתי למטרת הנאה לכמה שנים טובות... אבל נראה שככל שעובר הזמן החיבור VGA לאט נעלם לו... ואני אתקע במצב שאין לי איך לחבר את המקרן שלי למחשב...
למקרן שלי יש חיבור DVI אבל משום מה כשאני מחבר אותו למחשב רואים פחות טוב ובכל מקרה כבל DVI של 15 מטר זה סיפור שלפי מה שאני זוכר יקר מאוד או אולי אפילו לא קיים.
השאלה שלי היא האם חיבור VGA לא יהיה קיים בכרטיסי מסך הבאים כולל אלה שאחריהם?
והאם קיים מתאם כלשהו שיתן את האפשרות לחבר ממקרן כבל VGA באורך 15 מטר לחיבור DVI של הכרטיס מסך במחשב..? ואם קיים כזה מתאם, האם הוא לא פוגם באיכות?
ושמתי לב שהרבה מאוד כרטיסי מסך חדשים לא באים עם חיבור VGA,
אלא עם שני חיבורי DVI וחיבור SVIDEO אחד...
את המקרן שברשותי (OPTUMA H27) רכשתי למטרת הנאה לכמה שנים טובות... אבל נראה שככל שעובר הזמן החיבור VGA לאט נעלם לו... ואני אתקע במצב שאין לי איך לחבר את המקרן שלי למחשב...
למקרן שלי יש חיבור DVI אבל משום מה כשאני מחבר אותו למחשב רואים פחות טוב ובכל מקרה כבל DVI של 15 מטר זה סיפור שלפי מה שאני זוכר יקר מאוד או אולי אפילו לא קיים.
השאלה שלי היא האם חיבור VGA לא יהיה קיים בכרטיסי מסך הבאים כולל אלה שאחריהם?
והאם קיים מתאם כלשהו שיתן את האפשרות לחבר ממקרן כבל VGA באורך 15 מטר לחיבור DVI של הכרטיס מסך במחשב..? ואם קיים כזה מתאם, האם הוא לא פוגם באיכות?
ואללה אחי תודה, אני מקווה שאתה צודק אם כך אז כנראה שסתם חששתי
והאיכות נשארת אותה איכות?
מה לגבי כבל DVI ארוך (15 מטר), מתי ימציאו כבר?
והאיכות נשארת אותה איכות?
מה לגבי כבל DVI ארוך (15 מטר), מתי ימציאו כבר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
גם אם הייתה אפשרות מבחינת האורך לחבר את הכבל בחיבור DVI למקרן, כשניסיתי משום מה האיכות פחות טובה מחיבור אנלוגי. בחיבור DVI גם יש פחות חופש לא ניתן לבצע שינויים שקשורים לגודל של המסך בהגדרות של המקרן.. אולי זה קשור לכרטיס מסך שלי אני לא יודעMartinHSabag כתב:איכות אנלוגית כמובן.......