עזרה מהירה לפני קניה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sabrina1985 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב
חיפשתי מסך טלויזיה לאחיינית שלי עד 2500 שקלים.
היה חשוב לה שזה יהיה מסך חכם.
אחרי חיפושים רבים מצאתי חברות לא בעלות שם לא LG או SAMSUNG למינהם.

לאחר חיפושים רבים מצאתי מסך 40 של HAIR מסך חכם בעל 4 ליבות ו200 הרץ במחיר של 2100 שקלים ויחד עם זאת נמכרים הרבה מסכים של חברות קטנות נוספות במחירי מבצע של 1500 שקלים בממוצע, של חברות כגון MULLER או FUJI JAPAN (גם של 40 אינץ).

השאלה שלי האם המחיר נותן את ההבדל בין הטלויזיות הללו שגם ככה אינן נחשבות כל כך?
תודה לכל העונים

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

על האייר עוד אפשר לומר שהוא יצרן (אמנם סיני, אבל עדיין חברה מוכרת) שני המסכים האחרים הם סתם מותגי מדבקה ולא באמת יצרנים.
אבל יש דברים שיותר קופצים לעין מהבקשה שלך, כמו -
ראשית, למה חייב שהוא יהיה מסך חכם והאם את בכלל מבינה מה זה ומה זה נותן לך? (אגב, אני לא חושב שאף אחד מהמסכים שציינת הוא חכם או לפחות לא משהו ששווה התייחסות בכלל בצורה רצינית)
שנית, מהם השימושים למסך הזה? למה יהיה מחובר וכו'?
שלישית, מהו מרחק הצפייה מהמסך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

sabrina1985 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אפשר הסבר
ומה עדיף לי המרחק הוא 3 מטרים
המסך לשימוש הילדה גם צפייה וגם באנדרואיד

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

אני עוד לא יודע להגיד מה עדיף, אבל מהתגובה שלך משתמע שאת לא ממש מבינה מה זה "מסך חכם".
נראה כאילו את (כמו רבים אחרים שלא מתמצאים וזה לגיטימי) מבולבלת לגמרי מהמונחים ומניחה שמסך חכם משעותו - מסך עם אנדרואיד. אז זהו שזה ממש לא. מסך חכם כשלעצמו לא מגדיר הרבה. זה סה"כ אומר שיש למסך גישה לאיזשהו ממשק או חנות מקוונת של היצרן שם ניתן להוריד אפליקציות. לא תמיד אפליקציות מעניינות או רלוונטיות למישהו (במיוחד לא בארץ, כאן אין לנו נטפליקס ועוד דברים פופולאריים בסגנון) אבל יש בדרך דברים בסיסיים כמו יוטיוב ועוד כמה שטויות.
מה שאני יכול כן להבטיח לך זה שליצרני מדבקה כמו פוג'יקום, מולר וכו' אין מערכת סמארט נורמאלית.
אם את צריכה מסך אנדרואיד אז תדאגי לחפש את זה מראש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

broken
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אפשר גם לרכוש מסך ב 300-400 ש"ח מתחת לתקציב המלא ולהוסיף דונגל או TV BOX מבוססי אנדרואיד ושלט אוויר- אלו מכשירים שמתחברים לטלויזיה ומריצים אנדרואיד (ובחלק מהדגמים גם ווינדוס), המחיר תלוי ברמת הביצועים וכמות החיבורים הנדרשים. שילוב כזה כנראה יעניק יחס עלות/ תועלת עדיף ויאפשר להתמקד באיכות התצוגה והאודיו של המסך במסגרת התקציב מבלי להתפשר על חוויית השימוש באנדרואיד.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”