הגדרת Hauppauge 150MCE
ברשותי כרטיס TV מסוג Hauppauge 150MCE שנרכש בארה"ב. החיבור לממיר Yes ב- S-Video. הכרטיס עבד יופי עם מחשב קודם, ב- WinXP. השתמשתי ב- GB-PVR, ואם אני זוכר נכון, השתמשתי ב- Hauppauge Tweaker להגדרת הכרטיס כ- PAL.
עכשיו יש לי מחשב חדש עם Vista. כשאני משתמש ב- GB-PVR אני רואה תמונה בשחור לבן, עם פסים אלכסוניים רצים. ניסיתי להשתמש ב- Hauppauge Tweaker אבל הוא לא זוכר את ההגדרות. ניסיתי להשתמש ב- Chris TV ושם אני רואה גם תמונה בשחור לבן, רק עם פחות פסים.
למישהו יש רעיון איך אני מסדר את זה?
תודה
עדי
עכשיו יש לי מחשב חדש עם Vista. כשאני משתמש ב- GB-PVR אני רואה תמונה בשחור לבן, עם פסים אלכסוניים רצים. ניסיתי להשתמש ב- Hauppauge Tweaker אבל הוא לא זוכר את ההגדרות. ניסיתי להשתמש ב- Chris TV ושם אני רואה גם תמונה בשחור לבן, רק עם פחות פסים.
למישהו יש רעיון איך אני מסדר את זה?
תודה
עדי
-
- התמונה ב- GB-PVR
אני חושש שיש בעיה עם כרטיס NTSC ב-WINDOWS MCE - הוא יציג רק ב-NTSC ולא ב-PAL כי הוא מזהה את הטיונא שעל הכרטיס, אפילו אם משתמשים בכניסת ה-וידאו שהיא גם PAL וגם NTSC.
הפתרון - עבור לתוכנת PVR אחרת - לכל השאר אין בעיה עם כרטיסי NTSC...
אורן.
הפתרון - עבור לתוכנת PVR אחרת - לכל השאר אין בעיה עם כרטיסי NTSC...
אורן.
אני חושב שהבעיה נובעת מזה שאני משתמש ב- Vista וה- driver של ה- Hauppauge שם שונה מה- driver הרגיל, וגם התוכנות האחרות "חושבות" שאני עובד ב- NTSC. האם התמונה שאני מקבל דומה לאיך שנראה תוכן PAL כשמנסים לצפות בו ב- NTSC?
טוב, אז יש קצת התקדמות. מצאתי המלצה להוסיף את ערך ה- registry הבא:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\hauppauge\hcwpNP\Override]
"VideoFormat"=dword:0000003f
עכשיו ב- Chris TV Tweaker הוא מזהה את הסיגנל ומאפשר לי לבחור ב- PAL B, והתמונה ב- GB-PVR כבר לא קופצת, אבל עדיין שחור לבן.
נו, איפה מומחי ה- HTPC שיעזרו לי?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\hauppauge\hcwpNP\Override]
"VideoFormat"=dword:0000003f
עכשיו ב- Chris TV Tweaker הוא מזהה את הסיגנל ומאפשר לי לבחור ב- PAL B, והתמונה ב- GB-PVR כבר לא קופצת, אבל עדיין שחור לבן.
נו, איפה מומחי ה- HTPC שיעזרו לי?
-
- יותר טוב.