קפה עולה ( cafeolle ) ליד אשדוד
-
omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מישהו מכיר אותם או שמע עליהם?
האתר שלהם
המחירים שלהם זולים ( בחד זני בעיקר ) .
אמר לי ניר , הבחור שענה לי לטלפון , שהם קולים קפה באופן תדיר כאחת לשבוע ולא לפי הזמנה אישית , ושרשום על השקית את תאריך הקליה , שאפשר להתקשר ולשאול מה נקלה ומתי כדי לדעת מה מתאים לכם להזמין.
הכל נשמע בסדר חוץ מהשניה שאחרי שהתקשרתי אליו , מכירים את אפליקציית זיהוי השיחות ME ? יש עוד כמה כאלו שעובדות בשיטה של איסוף נתוים באינטרנט ולפי רב האנשים ששמרו את המספר הזה אצלהם בטלפון , ועשו סינכרון אינטרנטי האפליקציה מראה לך איך קוראים לבן אדם.
אז על המספר שלהם התוצאה היתה " הגנבים " - קצת מוזר , ולכן הייתי חייב לשתף ולשאול.
האתר שלהם
המחירים שלהם זולים ( בחד זני בעיקר ) .
אמר לי ניר , הבחור שענה לי לטלפון , שהם קולים קפה באופן תדיר כאחת לשבוע ולא לפי הזמנה אישית , ושרשום על השקית את תאריך הקליה , שאפשר להתקשר ולשאול מה נקלה ומתי כדי לדעת מה מתאים לכם להזמין.
הכל נשמע בסדר חוץ מהשניה שאחרי שהתקשרתי אליו , מכירים את אפליקציית זיהוי השיחות ME ? יש עוד כמה כאלו שעובדות בשיטה של איסוף נתוים באינטרנט ולפי רב האנשים ששמרו את המספר הזה אצלהם בטלפון , ועשו סינכרון אינטרנטי האפליקציה מראה לך איך קוראים לבן אדם.
אז על המספר שלהם התוצאה היתה " הגנבים " - קצת מוזר , ולכן הייתי חייב לשתף ולשאול.
נערך לאחרונה על ידי omridabbah ב 15/10/2015 14:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
היי, אני קונה מניר מהיום הראשון שהוא פתח את בית הקלייה שלו.
בעזרתו למדתי וטעמתי המון זנים ותערובות של קפה.
ניר הוא מקצוען אמיתי וגם איש אמין(חס וחלילה גנב).
אני יותר ממליץ לך לקנות אצלו.
לאחרונה הוא מייבא קפה בעצמו וכל הזמן מנסה ומכין תערובות חדשות.
בעזרתו למדתי וטעמתי המון זנים ותערובות של קפה.
ניר הוא מקצוען אמיתי וגם איש אמין(חס וחלילה גנב).
אני יותר ממליץ לך לקנות אצלו.
לאחרונה הוא מייבא קפה בעצמו וכל הזמן מנסה ומכין תערובות חדשות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כשהתחלתי לקלות אז קניתי ממנו פעם אחת קפה ירוק והוא היה סופר נחמד.
היתה שעת צהריים לפני איזה חג והוא אמר לי בטל שהוא סוגר כבר,
אבל הוא הסכים להשאיר לי חבילה אצל שכנו לעסק ושאשלם לו.
היתה שעת צהריים לפני איזה חג והוא אמר לי בטל שהוא סוגר כבר,
אבל הוא הסכים להשאיר לי חבילה אצל שכנו לעסק ושאשלם לו.
נערך לאחרונה על ידי danimili ב 15/10/2015 21:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אחלה , תודה על התגובות , במחיר שלו נראה לי שווה לנסות , אתן חוות דעת אישית כשזה יקרה ( בטח יקח זמן , בדיוק קיבלתי קפה מגלעד )
הייתי אצלו בעבר כשהוא עדיין היה בצומת כנות.
מדובר בבחור נחמד מאוד, עם הרבה סבלונות להסביר ולהדריך. עשה לי רושם שהוא אמין ובעל ידע, כלל לא מנסה לעשות קופה על הלקוחות שלו, אלא ההיפך מזה, המחירים אצלו נראו תמיד הוגנים וטוב לדעת שיש מקור נוסף לקפה ירוק או קלוי.
רק עתה ראיתי את האתר החדש שלו, מחירי הקפה הירוק הם בהחלט סבירים ויש מגוון לא רע.
מדובר בבחור נחמד מאוד, עם הרבה סבלונות להסביר ולהדריך. עשה לי רושם שהוא אמין ובעל ידע, כלל לא מנסה לעשות קופה על הלקוחות שלו, אלא ההיפך מזה, המחירים אצלו נראו תמיד הוגנים וטוב לדעת שיש מקור נוסף לקפה ירוק או קלוי.
רק עתה ראיתי את האתר החדש שלו, מחירי הקפה הירוק הם בהחלט סבירים ויש מגוון לא רע.