שאלות לגבי הקלטות מ HOT
שלום רב,
מס' שאלות בנושא הקלטות עם PVR 150 ו חלונות MCE:
1. האם ניתן לתכנת הקלטה משני ערוצים בו זמנית (למשל ערוץ 11 וערוץ 22) ?
2. האם הממיר חייב לפעול בזמן ההקלטה (נניח שתכנתתי אותו) ?
3. אם תכנתתי להקליט בערוץ מסויים והממיר בערוץ אחר - מה קורה ?
4. האם ניתן לדלג ערוצים בזמן הקלטה מערוץ מסויים ?
5. האם הטלויזיה צריכה לפעול בזמן ההקלטה ?
6. האם ניתן להוריד תוכנית שבועית של התוכניות בטלויזיה ולבחור מה להקליט ישירות מהתוכנית ?
עזרתכם
תודה מראש !
נמרוד
מס' שאלות בנושא הקלטות עם PVR 150 ו חלונות MCE:
1. האם ניתן לתכנת הקלטה משני ערוצים בו זמנית (למשל ערוץ 11 וערוץ 22) ?
2. האם הממיר חייב לפעול בזמן ההקלטה (נניח שתכנתתי אותו) ?
3. אם תכנתתי להקליט בערוץ מסויים והממיר בערוץ אחר - מה קורה ?
4. האם ניתן לדלג ערוצים בזמן הקלטה מערוץ מסויים ?
5. האם הטלויזיה צריכה לפעול בזמן ההקלטה ?
6. האם ניתן להוריד תוכנית שבועית של התוכניות בטלויזיה ולבחור מה להקליט ישירות מהתוכנית ?
עזרתכם
תודה מראש !
נמרוד
1. בשביל זה אתה צריך שני כרטיסים ושני ממירים, או כרטיס PVR500 שיש לו שתי יציאות,ושני ממירים.
2. כן
3. אם יש לך IR BLASTER שיושב נכון על הממיר ומוגדר נכון הוא יחליף את הערוץ בשבילך. אני עדיין מסתבך עם זה, אבל יש כאן כמה מומחים שבטח יישמחו לעזור לך.
4. התשובה זהה לתשובה 1 - אתה תצטרך שני ממירים ושני כרטיסים בשביל זה, או במילים אחרות : לא.
5. לא
6. כן, עם קינפוג מסויים. שוב, מומחים גדולים ממני שמבקרים כאן תכופות ותמיד מוכנים לעזור יוכלו לתמוך בך בעניין.
מקווה שהצלחתי לעזור מהמעט ידע שצברתי עד כה.
ערן
2. כן
3. אם יש לך IR BLASTER שיושב נכון על הממיר ומוגדר נכון הוא יחליף את הערוץ בשבילך. אני עדיין מסתבך עם זה, אבל יש כאן כמה מומחים שבטח יישמחו לעזור לך.
4. התשובה זהה לתשובה 1 - אתה תצטרך שני ממירים ושני כרטיסים בשביל זה, או במילים אחרות : לא.
5. לא
6. כן, עם קינפוג מסויים. שוב, מומחים גדולים ממני שמבקרים כאן תכופות ותמיד מוכנים לעזור יוכלו לתמוך בך בעניין.
מקווה שהצלחתי לעזור מהמעט ידע שצברתי עד כה.
ערן
יש מספר תוכנות שמאפשרות להוריד לוח משדרים מאתרי האינטרנט השונים - MEGAEPG, HEBEPG ועוד.
הורד את MEGAEPG ונסה לעבוד איתה.
התוכנה יוצרת - בסופו של תהליך קובץ XML המכיל אינפורמציה של תוכניות וזמני שידור. האינפורמציה הזו נכנסת לתוכנות ה-PVR (התוכנה המנהלת את ההקלטות בשבילך) והנתונים מוםיעים בלוח המשדרים הפנימי. ואז... ניתן לסמן תוכניות להקלטה מהלוח ואף סדרות שלמות והתוכנה תקליט אותם בסמן הנכון וכמובן תעביר ערוץ בממיר לפני כן...
אני מציע שתקרא עוד חומר באתר, מאמרים וגם בפורום.
אתה צריך להחליט עם איזו תוכנה לעבוד (GB-PVR, SAGETV, WINDOWS MCE, MEDIA PORTAL ועוד) ואז לקנפג אותה בהתאם.
אורן.
הורד את MEGAEPG ונסה לעבוד איתה.
התוכנה יוצרת - בסופו של תהליך קובץ XML המכיל אינפורמציה של תוכניות וזמני שידור. האינפורמציה הזו נכנסת לתוכנות ה-PVR (התוכנה המנהלת את ההקלטות בשבילך) והנתונים מוםיעים בלוח המשדרים הפנימי. ואז... ניתן לסמן תוכניות להקלטה מהלוח ואף סדרות שלמות והתוכנה תקליט אותם בסמן הנכון וכמובן תעביר ערוץ בממיר לפני כן...
אני מציע שתקרא עוד חומר באתר, מאמרים וגם בפורום.
אתה צריך להחליט עם איזו תוכנה לעבוד (GB-PVR, SAGETV, WINDOWS MCE, MEDIA PORTAL ועוד) ואז לקנפג אותה בהתאם.
אורן.
אני עובד עם חלונות MCE ו PVR 150
האם הקישור הנ"ל באתר GUIDE מספק ?
http://www.htpcguide.co.il/soft.htm
האם הקישור הנ"ל באתר GUIDE מספק ?
http://www.htpcguide.co.il/soft.htm