מערכת מולטימדיה מאיביי לPOLO

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
Shay283 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם...
אני די חדש בתחום הרכבים ובדיוק קניתי פולקספאגן פולו 2010.
הרכב מגיע לי עם הרדיו המקורי... אני מעוניין לשים מערכת מולטימדיה עם BT ...
עכשיו לאחר חיפוש קצר באיביי אני רואה מלא מערכות באזור ה300-500 שקל שעונות על הדרישות שלי...
יש לי שתי שאלות:
1.האם מערכות במחיר כזה הם טובות או שזה *** כי אני רואה מחירים בארץ של אלפי שקלים...
2.שמתי לב שהחיבור בכל המערכות האלו הוא של 20 פינים כאלה (יש לזה שם בכלל?)... עכשיו בפולו יש לי חיבור אחר משהו מוזר:
http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=150
איך אני אמור להתאים את החיבורים?
תודה רבה!

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

1. מצטער אין לי ניסיון עם מערכות כאלו.
2. לכל רדיו של כל יצרן יש מתאם לחיבור אוניברסלי, חיבור ISO, אם זה החיבור של המערכת שתרצה להביא, אתה יכול למצוא באיביי מתאם כזה זה עניין של כמה עשרות שקלים, רק צריך לשים לב שזה בדיוק לאותה המערכת שלך.

אגב שים לב שאם יש לך שליטה מההגה או סנכרון למערכת מסוימת לא תמיד יש תאימות, לחלק מהיצרנים יש מתאמים גם לזה.

Shay283 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

Dbso כתב:1. מצטער אין לי ניסיון עם מערכות כאלו.
2. לכל רדיו של כל יצרן יש מתאם לחיבור אוניברסלי, חיבור ISO, אם זה החיבור של המערכת שתרצה להביא, אתה יכול למצוא באיביי מתאם כזה זה עניין של כמה עשרות שקלים, רק צריך לשים לב שזה בדיוק לאותה המערכת שלך.

אגב שים לב שאם יש לך שליטה מההגה או סנכרון למערכת מסוימת לא תמיד יש תאימות, לחלק מהיצרנים יש מתאמים גם לזה.
...
·אוקיי תודה על העזרה אני אבדוק האם באמת קיים מתאם.. ולגבי ההגה בכל מקרה אין לי שליטה על המערכת מההגה..

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”