עזרה דחופה - לראות טלויזיה דרך MCE
שלום רב,
התקנתי MCE כמו שצריך. הדבר היחידי שאינו עובד הוא לראות טלויזיה דרך המחשב.
בזמן החיפוש של הערוץ הרלוונטי בתוכנת MCE (קומפוסייט, S וידאו, וכדומה) - לא נמצא ערוץ השידור של הטלויזיה.
את החיבורים התקנתי לממיר של HOT כמו שמצויין בחוברת ההתקנה בעמוד 15 (חוברת ההתקנה של MCE).
מי יכול לעזור ???
התקנתי MCE כמו שצריך. הדבר היחידי שאינו עובד הוא לראות טלויזיה דרך המחשב.
בזמן החיפוש של הערוץ הרלוונטי בתוכנת MCE (קומפוסייט, S וידאו, וכדומה) - לא נמצא ערוץ השידור של הטלויזיה.
את החיבורים התקנתי לממיר של HOT כמו שמצויין בחוברת ההתקנה בעמוד 15 (חוברת ההתקנה של MCE).
מי יכול לעזור ???
תפרט יותר.
איזה כרטיס טלויזיה יש לך, איך הוא מחובר לממיר (איזה סוג חיבור?). התקנת את הדרייבר לכרטיס הטלויזיה?
איזה כרטיס טלויזיה יש לך, איך הוא מחובר לממיר (איזה סוג חיבור?). התקנת את הדרייבר לכרטיס הטלויזיה?
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
אם אתה רואה מסך מחשב אז אין בעיה עם כרטיס המסך וחיבור המחשב אליו. לגבי הכרטיס PVR150 בהנחה שאכן מותקן ומוגדר נכון ושהכבל שלך תקין ושבממיר מוגדרת היציאה כ-TV אם זה לא אוטמטי (אין לך יציאות אחרות לבדוק אם עובד אתן??), אז מה שנשאר זה לעקוב אחרי הגדרות ההתקנה ב-MCE. יש שם בחירה בין חיבור לכבלים לבין לווין לבין טלויזיה רגיל. אתה צריך לבחור ממיר כבלים. אח"כ זה מבצע חיפוש האות בהתאם לכניסות
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
יכול להיות שכניסת הטלויזיה שלי במחשב (הפלג אנטנה) - אינו עובד ?
כיצד אוכל לדעת אם הנ"ל תקין ?
אני יכול לתפעל הכול חוץ מלראות טלויזיה...
יש לי יכולת לחבר ישירות את המחשב לטלויזיה ולעקוף את המממיר (יתכן ואני טועה בחיבורים) ?
כיצד אוכל לדעת אם הנ"ל תקין ?
אני יכול לתפעל הכול חוץ מלראות טלויזיה...
יש לי יכולת לחבר ישירות את המחשב לטלויזיה ולעקוף את המממיר (יתכן ואני טועה בחיבורים) ?