מישהוא ראה את ה- 32WL68 החדשה של טושיבה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הטכנולוגיה הזו, של העלת קצב הצגת הפריימים היתה מאוד פופולרית ב-CES.
כל חברה שהציגה LCD הציגה משהו בסגנון. בין 100-120הרץ.
הרעיון אכן גורם לרזולוצית-תנועה, כלומר, לתמונה להיות יותר חדה בתנועה, אבל את בעית ה-REFRESH RATE זה לא פותר ולכן, שובלים עדיין קיימים.
הרעיון אכן גורם לרזולוצית-תנועה, כלומר, לתמונה להיות יותר חדה בתנועה, אבל את בעית ה-REFRESH RATE זה לא פותר ולכן, שובלים עדיין קיימים.
כלומר בצפייה במשחק כדורגל טיפוסי אני עדיין לא יראה תמונה חלקה ורציפה.MartinHSabag כתב:הטכנולוגיה הזו, של העלת קצב הצגת הפריימים היתה מאוד פופולרית ב-CES.
הרעיון אכן גורם לרזולוצית-תנועה, כלומר, לתמונה להיות יותר חדה בתנועה, אבל את בעית ה-REFRESH RATE זה לא פותר ולכן, שובלים עדיין קיימים....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בקניון איילון ניתן לראות טלוויזיה ושידורי כדורגל ?teenet כתב:יש אותה בתצוגה ב- BIGBOX מול קניון איילון - בדיוק בדקתי אותה לפני יומיים...
אני מוכרח להגיד שמבחינת ה"בעייתיות" בתנועה - הפיליפס 9966 מנצחת בגדול ועולה אותו דבר......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה לא שם לב לזה, במכשירים שעולים פי 2 ממכשירך רואים שובלים וכל מיני תופעות לוואי בתנועות מהירות, אז על אחת כמה וכמה בטושיבה שלך.nirmv כתב:אני מצטער מאד, אני רואה כדורגל ב-WL66 של טושיבה, ואין שובלים....
הכל תלוי במרחק הצפייה ובאבחנה של העין שלך.
גם בטלויזיות CRT יש בעייתיות מסויימת בתנועה. הבעייתיות היא במקור (interlacing). אני, למשל, שם לב לבעיה ב PANNING מהיר גם בטלויזיות CRT. בטלויזיות LCD מודרניות אמנם הבעיה חמורה יותר וקצת שונה בסימפטומים שלה, אך לדעתי האישית ההבדל קטן יחסית.
אכן כן אך הבעייה ב-LCD חמורה הרבה יותר מ-CRT ואני אומר לך אחרי החזת TV של שארפ בעלת קצב ריענון של 6MS.israeli2k כתב:גם בטלויזיות CRT יש בעייתיות מסויימת בתנועה. הבעייתיות היא במקור (interlacing). אני, למשל, שם לב לבעיה ב PANNING מהיר גם בטלויזיות CRT. בטלויזיות LCD מודרניות אמנם הבעיה חמורה יותר וקצת שונה בסימפטומים שלה, אך לדעתי האישית ההבדל קטן יחסית....
יש להורים שלי CRT סוני 100Hz ושם בהחלט רואים שובל. גם בפלזמות שראיתי (בבתי קפה - לא מכליל) יש בעית שובל. ב-32WL66 שלי, יש דברים אחרים שמפריעים לי (פיקסליזציה ב-yes) אבל שובלים לא ראיתי.israeli2k כתב:גם בטלויזיות CRT יש בעייתיות מסויימת בתנועה. הבעייתיות היא במקור (interlacing). אני, למשל, שם לב לבעיה ב PANNING מהיר גם בטלויזיות CRT. בטלויזיות LCD מודרניות אמנם הבעיה חמורה יותר וקצת שונה בסימפטומים שלה, אך לדעתי האישית ההבדל קטן יחסית....
מרחק הצפייה שלי הוא 3 מטר, ממסך 32 אינצ'.
מוזר מאוד בכל ה-LCD שראיתי עד היום מכל צבעי הקשת החל מ-4000 ועד 15000 ש"ח ל-32" אף אחד לא סיפקה תמונה נורמאלית בשידורי ה-TV ובמיוחד בכדורגל.nirmv כתב:יש להורים שלי CRT סוני 100Hz ושם בהחלט רואים שובל. גם בפלזמות שראיתי (בבתי קפה - לא מכליל) יש בעית שובל. ב-32WL66 שלי, יש דברים אחרים שמפריעים לי (פיקסליזציה ב-yes) אבל שובלים לא ראיתי.israeli2k כתב:גם בטלויזיות CRT יש בעייתיות מסויימת בתנועה. הבעייתיות היא במקור (interlacing). אני, למשל, שם לב לבעיה ב PANNING מהיר גם בטלויזיות CRT. בטלויזיות LCD מודרניות אמנם הבעיה חמורה יותר וקצת שונה בסימפטומים שלה, אך לדעתי האישית ההבדל קטן יחסית....
מרחק הצפייה שלי הוא 3 מטר, ממסך 32 אינצ'....