לאחר שניסיתי את כל התוכנות הקיימות, GB-PVR הכי טובה לי, אבל אני מצליח להגיע לאיכות תמונה אופטימלית רק במצב OVERLAY. כשאני במצב VMR9 התמונה הרבה פחות חדה והצבעים פחות יפים. לא עזר כלום - שיקחתי הרבה עם ה HAUPPAUGE TWEAKER ועם הגדרות המקודד (ניסיתי גם את NVIDIA וגם את DSCALER שאני ממליץ עליו בחום).
הבעיה היא שכשאני במצב OVERLAY, ולא ממש הצלחתי להבין למה, כל ה OSD גדול יותר ומעט מפוקסל. כאילו מישהו עשה זום על ה OSD המקורי. מעבר לכך שזה מכוער, תקצירים גם נחתכים באמצע. אבל מילא זה - הבעיה הקשה יותר היא שכשאני עובד ב OVERLAY, כשאני מנסה לצפות ב MPEG4 התמונה מופיעה לי רק על חלק מהמסך (צמודה לחלק השמאלי העליות. כל השאר שחור). גם באפשרות החדשה והמגניבה של YOUTUBE זה כך.
למישהו יש רעיון?
עוד בעיה - בהתחלה שעבדתי עם OVERLAY, כשהייתי לוחץ על TV היה מסך שחור לשניה או שתיים ואז הגיעה התמונה. אני לא יודע מה השתנה, אבל עכשיו יש לי מסך שחור לבין חצי דקה לדקה ורק אז מגיעה התמונה. למישהו יש מושג למה זה קורה?
עוד בעיה - הסאונד בהתחלה היה נורמאלי, אבל עכשיו פתאום מאוד נחלש. גם כשאני מגביר את ה MASTER VOLUME עד הסוף ומגביר את המערכת שאליה המחשב מחובר, הוא לא כל כך חזק. בממיר של YES הווליום כמעט עד הסוף (כדי שלא יהיה צורם).
ובעיה אחרונה לסיום - בגלל בעית ה MPEG4 שיש לי ב GB, אני משתמש לצורך כך ב MEDIAPORTAL. הבעיה היא שכשאני מקליט תוכניות וממיר אותן ל XVID, במדיה פורטל אני מקבל תמונה מאוד דהויה, אבל כשאני מנסה לראות את אותם קבצים ב MEDIA PLAYER ובכל תוכנה אחרת, רואים נהדר. איפה יכולה להיות הבעיה? הרי כל התוכנות משתמשות באותם המקודדים (FFDSHOW).
אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיות הקצת מעיקות
עמית