שלום לכולם.
אסון קרה היום (או שהתחיל לפני זמן קצר ורק היום שמתי לב).
הטלוויזיה התחילה לרצד - לא משנה באיזה מצב תמונה. ניסיתי את ארבעת מצבי התמונה ה"מוכנים" (dynamic, movie, standard וכו'), וגם ניסיתי לשנות ידנית.
לא משנה מה, הריצוד לא נפסק. הוא חמור יותר כשהקונטרסט ו\או הבהירות גבוהים יותר.
הריצוד עדיין לא חמור בצורה מזוויעה - בצפייה בסרטים לא תמיד ניתן לשים לב אליו, רק בסצינות מסויימות.
מה שכן, בבדיקת כיול של BRIGHTNESS & CONTRAST (שרואים את הקופסאות וצריך לכוון את הבהירות), ניתן לשים לב בבירור להבהובים.
אגב, נראה שאחרי כיבוי והדלקה של הטלוויזיה, הבעיה נראתה פחות חמורה. בנוסף, כשהטלוויזיה דולקת לזמן ממושך, התופעה נחלשת.
עוד משהו, בדקתי את העניין ביותר ממקור אחד. הבעיה מתרחשת גם במצב PC, גם בטלוויזיה וגם ב-DVD
PC מחובר עם VGA ל VGA
טלוויזיה SCART TO COMPONENT (טרנסקודר)
ו DVD מחובר עם COMPONENT TO COMPONENT
מה עושים?
הטלוויזיה נקנתה ביוני 2006.. יש אחריות עוד הרבה זמן. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי? ואם צריך לנצל את האחריות, מה הם יעשו בפועל?
תודה מראש על התשובות.
ריצוד ב-SAMSUNG LA40R71B
אוקיי, טופל.
הוט אשמים - היה פה טכנאי לפני כמה ימים שהתקין ממיר חדש בחדר אחר - ועל הדרך הוא ניתק את האיזולטור מהארון חשמל - ובכך גרם לבעיית הרעש בסאונד לחזור, יחד עם הריצוד המפחיד.
לא ארשום פה את מה שאני מרגיש כלפי הוט כעת, אך אתם יכולים לנחש.
הוט אשמים - היה פה טכנאי לפני כמה ימים שהתקין ממיר חדש בחדר אחר - ועל הדרך הוא ניתק את האיזולטור מהארון חשמל - ובכך גרם לבעיית הרעש בסאונד לחזור, יחד עם הריצוד המפחיד.
לא ארשום פה את מה שאני מרגיש כלפי הוט כעת, אך אתם יכולים לנחש.