האם קיים מכשיר שעושה A/B SWITCHING ל HDMI?
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום,
לכרטיס מסך שלי ( msi 7100), יש יציאת DVI.
כאשר אני מחבר את המחשב לפלזמה שלי ( samsung ) דרך כניסת ה HDMI הבודדת שלו, רואים פיצוץ.
מכיוון שאני מכניס את ה DVD שלי לכניסת הHDMI, אני נאלץ לחבר את המחשב דרך כניסת ה VGA. האיכות יורדת מאוד, הגוונים דהויים, התמונה פחות חדה ואני צריך להוריד את ה refresh rate ל 60hz כדי שהפלזמה תבין את הסיגנל וזה נראה לא טוב ( לא מבין למה, הרי זה לא CRT שהאור דועך וצריך רענון מהיר ).
בכל אופן, אני תוהה האם קיים מכשיר שעושה A/B Switching כדי שאוכל לברור ידנית את מה להציג?
אם כן, היכן ניתן להציג?
תודה, עודי
לכרטיס מסך שלי ( msi 7100), יש יציאת DVI.
כאשר אני מחבר את המחשב לפלזמה שלי ( samsung ) דרך כניסת ה HDMI הבודדת שלו, רואים פיצוץ.
מכיוון שאני מכניס את ה DVD שלי לכניסת הHDMI, אני נאלץ לחבר את המחשב דרך כניסת ה VGA. האיכות יורדת מאוד, הגוונים דהויים, התמונה פחות חדה ואני צריך להוריד את ה refresh rate ל 60hz כדי שהפלזמה תבין את הסיגנל וזה נראה לא טוב ( לא מבין למה, הרי זה לא CRT שהאור דועך וצריך רענון מהיר ).
בכל אופן, אני תוהה האם קיים מכשיר שעושה A/B Switching כדי שאוכל לברור ידנית את מה להציג?
אם כן, היכן ניתן להציג?
תודה, עודי
נערך לאחרונה על ידי udiraz ב 18/01/2007 8:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
udiraz,
אתה צריך פשוט למצוא את ההסבר הטכני המושלם ("בגלל שהרסיבר החדש יכניס לחיי האהבה שלנו ניצוץ מחודש")...
ממתגי HDMI זה לא סיפור זול בכלל. בארץ קשה עדיין למצוא כאלה, מה שאומר רכישה בחו"ל ויבוא אישי.
אתה צריך פשוט למצוא את ההסבר הטכני המושלם ("בגלל שהרסיבר החדש יכניס לחיי האהבה שלנו ניצוץ מחודש")...
ממתגי HDMI זה לא סיפור זול בכלל. בארץ קשה עדיין למצוא כאלה, מה שאומר רכישה בחו"ל ויבוא אישי.
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אוקיי, אז אחרי שההסבר הטכני המושלם לא עבד, המשכתי לחפש פתרונות פחות אלגנטיות אך יותר זולות.
יש לי כעת כבל DVI ל HDMI שעובר כיום בקיר ומחבר את ה DVD לפלאזמה.
אנתק את הצד של ה DVD ואחבר מאריך שילך בדכ"כ ל DVD ( דרך החור במזנון, לא משהו שאני רוצה לפרק כשארצה לצפות ב HD מהמחשב ), אך כאשר ארצה לראות תכני HD מהמחשב אחבר מאריך אחר.
כעת אני תוהה: אם אקנה שני מאריכים של DVI ואחבר כל פעם מכשיר אחר, האם אאבד איכות? האורך הכללי של הכבלים לא יעלה על 2-2.5 מטר.
הבנתי אומרת שאין איבוד הרי זה דיגיטלי, הביטים ימשיכו לעבור דרך הקונקטור של המאריך.
אם מסיבה שאיני מבין יש עם זה בעיה, אז מה לגבי חיבור המעריכים דרך מגבר ( הקופסה הזו שנועדה לאפשר מרחק גדול יותר ושעולה 500 ש"ח ).
יש לי כעת כבל DVI ל HDMI שעובר כיום בקיר ומחבר את ה DVD לפלאזמה.
אנתק את הצד של ה DVD ואחבר מאריך שילך בדכ"כ ל DVD ( דרך החור במזנון, לא משהו שאני רוצה לפרק כשארצה לצפות ב HD מהמחשב ), אך כאשר ארצה לראות תכני HD מהמחשב אחבר מאריך אחר.
כעת אני תוהה: אם אקנה שני מאריכים של DVI ואחבר כל פעם מכשיר אחר, האם אאבד איכות? האורך הכללי של הכבלים לא יעלה על 2-2.5 מטר.
הבנתי אומרת שאין איבוד הרי זה דיגיטלי, הביטים ימשיכו לעבור דרך הקונקטור של המאריך.
אם מסיבה שאיני מבין יש עם זה בעיה, אז מה לגבי חיבור המעריכים דרך מגבר ( הקופסה הזו שנועדה לאפשר מרחק גדול יותר ושעולה 500 ש"ח ).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
היה פה שירשור מהימים האחרונים
http://www.monoprice.com/products/produ ... t=2&style=
הקרדיט לזליג ריטברג...
הקרדיט לזליג ריטברג...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אולי אני לא רואה טוב אבל אני לא מוצא שם חיבור לחשמל.guyezra כתב:היה פה שירשור מהימים האחרונים
הקרדיט לזליג ריטברג......
לפני כמה חודשים התענייתי בממתג אקטיבי כזה והוצע לי ממתג HDMI של חברת Gefen (שלוש כניסות ויציאה אחת אם אני זוכר נכון) כולל שלט רחוק IR במחיר שנע בסביבות ה-1100 ש"ח אם אני זוכר נכון.