אני בשלבי תכנון הדירה שקניתי מהקבלן,אני מצרף לכם שרטוט של הדירה שאני מקבל
קודם כל אני חייב לציין שאני לא מהתחום ולא מבין יותר מידי.
שאלה 1:
האם מישהו יודע בדר"כ מה קבלן נותן בסנטדרט?איזה סוג הכנה הוא נותן ברמוקלים וכו?
האם הייתם ממליצים לשדרג את מה שהקבלן נותן?הבנתי שתיהיה גם קופסאת חיבורים ליד הטלווזיה-האם בה ניתן לשדרג משהו?
שאלה 2:
האם הפריסה של הרמקולים שהקבלן נותן לי היא הנכונה ביותר מה הייתם משנים בפריסה שלו אם בכלל?
תודה לכולם.
מקרא:
C-הכנה לרמקול
סך הכל 5 רמקולים
4 נקודת-מקום אליו הרמקולים מגיעים
מידות:
הסלון יורכב מספה של 3 אנשים ברוחב 2.25 ומעוד ספא של 2 של 1.60 המידות של הסלון יהיו 4.15 על 4.15 בערך,שימו לב שהתכנון הוא מטבח וסלון פתוחים.
התייעצות לגבי תכנון מערכת קולנוע ביתית (דירה מקבלן-הכל בשלב התוכניות) (תמונ
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הרמקול ששם לך בפינת אוכל מיותר ולא במקומו.
שימקם לך רמקול בצד שמאל של ספת הדו כמו שמיקם לך בצד ימין שלה מה הרעיון לשים בפינת אוכל ? טוב שלא שם בחניה
.
בגדול:
זוג הקידמיים, במידה ואתה הולך לתלות אותם, אז הגובה צריך להיות בגובה האוזניים שלך במצב ישיבה ,במידה ואלו רמקולים ריצפתיים, אז נקודה מעל הפנל.
הסנטר מתחת למסך הטלויזיה בדרך כלל אין צורך להכנה עבורו כי יש שמניחים אותו על השידה.
גובה רמקולי סראונד כחצי מטר מעל הראש כשאתה במצב ישיבה.
יש רמקול נוסף שהוא הסאב שמיועד לתדרים הנמוכים. במידה ואתה יודע איפה הוא ימוקם אז מומלץ לדאוג שם לנקודת חשמל ולנקודת רמקול אבל צינור בעל קוטר גדול יותר מהרגיל כדי שתוכל להשחיל כבל rca משם לרסיבר.
חשוב ביותר להכין נקודת תקשורת במקום ששם מיועד להיות הציוד (רסיבר, סטרימר)
בהצלחה
שימקם לך רמקול בצד שמאל של ספת הדו כמו שמיקם לך בצד ימין שלה מה הרעיון לשים בפינת אוכל ? טוב שלא שם בחניה
בגדול:
זוג הקידמיים, במידה ואתה הולך לתלות אותם, אז הגובה צריך להיות בגובה האוזניים שלך במצב ישיבה ,במידה ואלו רמקולים ריצפתיים, אז נקודה מעל הפנל.
הסנטר מתחת למסך הטלויזיה בדרך כלל אין צורך להכנה עבורו כי יש שמניחים אותו על השידה.
גובה רמקולי סראונד כחצי מטר מעל הראש כשאתה במצב ישיבה.
יש רמקול נוסף שהוא הסאב שמיועד לתדרים הנמוכים. במידה ואתה יודע איפה הוא ימוקם אז מומלץ לדאוג שם לנקודת חשמל ולנקודת רמקול אבל צינור בעל קוטר גדול יותר מהרגיל כדי שתוכל להשחיל כבל rca משם לרסיבר.
חשוב ביותר להכין נקודת תקשורת במקום ששם מיועד להיות הציוד (רסיבר, סטרימר)
בהצלחה
תודה רבה על התגובה
@istarmini
·
אז אומר שמומלץ להזיז את ההכנה לרמקול שנמצאת ליד הפינת אוכל ולשים אותה מצד שמאל של הפינת דו?
הפינת דו זה 2.25 מטר ושמה ישבו 3 אנשים.
סביר להניח שאני הולך לתלות את הרמקולים ולא לקנות רמקולים שקועים.
·
אז אומר שמומלץ להזיז את ההכנה לרמקול שנמצאת ליד הפינת אוכל ולשים אותה מצד שמאל של הפינת דו?
הפינת דו זה 2.25 מטר ושמה ישבו 3 אנשים.
סביר להניח שאני הולך לתלות את הרמקולים ולא לקנות רמקולים שקועים.