מחפש רמקולים למחשב ברמה טובה...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
MichaAlkoby פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

אז בגדול אני נוטה לתקציב של 800, מוכן לשלם 1000 אם באמת האיכות ממש ממש טובה משמעותית...

אני מחפש רמקולים שאני יכול להשתמש בהם במחשב בדירתי בעיקר וגם שאכול להשתמש איתם בחוץ, חשוב לי קודם כל שעוצמת הוליום תהיה גבוהה וכמובן איכות הצליל תשמר שיהיו נוחים לנשיאה ועם זאת לא מתקלקלים מהר במידה ושומרים עליהם !!

במידה והרמקולים יכלו לתפקד בחוץ בצורה טובה , זה יתרון משמעותי עבורי.... בכל מקרה רצתי על אופציה אחת בנתיים שהיא
Harman jardon soundsticks..

תחכימו אותי ואולי תציעו לי משו טוב יותר !!

Roy_LF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379

שליחה

Microlab Solo, דגמים 6, 7, או 8 לפי המקום שיש לך. הסאונדסטיקס בזבוז של כסף, במיוחד אם אתה מחפש ווליום גבוה. בנוסף, אם אתה צריך לקחת אותם ממקום למקום, שני סאטלייטים עם סאב וכל הכבליאדה לא יהיה מעשי.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

תחפש מוניטור (רמקולים מוגברים) ביד שתיים. אף רמקול למחשב לא יתן לך ביצועים טובים, חוץ מ<span>Audioengine, אבל התקציב צריך לעלות.
דוגמה
</span>

MichaAlkoby פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אוקיי תודה רבה חברים עזרתם מאוד :-)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

בזמנו היו לבאג כמה B&W MM1 מחודשים בעלות קרובה לתקציב שלך, אם נשאר להם זוג הרווחתה, סאונד מעולה בכל אספקט אפשרי כולל באס (מפתיע ביחס לגודל של הרמקולים ללא סאב).

MichaAlkoby פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853909

מה אלו? המחיר 2500 אני מניח שזה דגם אחר לא ?

נ.ב : microlab solo 6c קצת משכו אותי, קורא ביקורות והם מאוד טובות, הם תומכות בבלוטוס בכלל ??? כי לא יצא לי לראות על זה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

@MichaAlkoby
·

כן. הם כנראה מחסלים או שחיסלו את המלאי, אני רכשתי אותם וכנראה שהם יהיו הרמקולים האחרונים שאני אקנה למחשב (עד שיפסיקו לעבוד כמובן).

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”