אז בגדול אני נוטה לתקציב של 800, מוכן לשלם 1000 אם באמת האיכות ממש ממש טובה משמעותית...
אני מחפש רמקולים שאני יכול להשתמש בהם במחשב בדירתי בעיקר וגם שאכול להשתמש איתם בחוץ, חשוב לי קודם כל שעוצמת הוליום תהיה גבוהה וכמובן איכות הצליל תשמר שיהיו נוחים לנשיאה ועם זאת לא מתקלקלים מהר במידה ושומרים עליהם !!
במידה והרמקולים יכלו לתפקד בחוץ בצורה טובה , זה יתרון משמעותי עבורי.... בכל מקרה רצתי על אופציה אחת בנתיים שהיא
Harman jardon soundsticks..
תחכימו אותי ואולי תציעו לי משו טוב יותר !!
מחפש רמקולים למחשב ברמה טובה...
-
MichaAlkoby
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- Roy_LF
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 379
Microlab Solo, דגמים 6, 7, או 8 לפי המקום שיש לך. הסאונדסטיקס בזבוז של כסף, במיוחד אם אתה מחפש ווליום גבוה. בנוסף, אם אתה צריך לקחת אותם ממקום למקום, שני סאטלייטים עם סאב וכל הכבליאדה לא יהיה מעשי.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
תחפש מוניטור (רמקולים מוגברים) ביד שתיים. אף רמקול למחשב לא יתן לך ביצועים טובים, חוץ מ<span>Audioengine, אבל התקציב צריך לעלות.
דוגמה
</span>
דוגמה
</span>
-
MichaAlkoby
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי תודה רבה חברים עזרתם מאוד 
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
בזמנו היו לבאג כמה B&W MM1 מחודשים בעלות קרובה לתקציב שלך, אם נשאר להם זוג הרווחתה, סאונד מעולה בכל אספקט אפשרי כולל באס (מפתיע ביחס לגודל של הרמקולים ללא סאב).
-
MichaAlkoby
-
- חבר שרק התחיל

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853909
מה אלו? המחיר 2500 אני מניח שזה דגם אחר לא ?
נ.ב : microlab solo 6c קצת משכו אותי, קורא ביקורות והם מאוד טובות, הם תומכות בבלוטוס בכלל ??? כי לא יצא לי לראות על זה
מה אלו? המחיר 2500 אני מניח שזה דגם אחר לא ?
נ.ב : microlab solo 6c קצת משכו אותי, קורא ביקורות והם מאוד טובות, הם תומכות בבלוטוס בכלל ??? כי לא יצא לי לראות על זה
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
@MichaAlkoby
·
כן. הם כנראה מחסלים או שחיסלו את המלאי, אני רכשתי אותם וכנראה שהם יהיו הרמקולים האחרונים שאני אקנה למחשב (עד שיפסיקו לעבוד כמובן).
·
כן. הם כנראה מחסלים או שחיסלו את המלאי, אני רכשתי אותם וכנראה שהם יהיו הרמקולים האחרונים שאני אקנה למחשב (עד שיפסיקו לעבוד כמובן).