הרחבות מאקו ורשת בקודי 15
@taldror10
·
מוזר. אצלי לא עובד על קודי 15. על 14.2 עובד מעולה. אני חושב שזה בגלל שאתה שדרגת מקודי 14.2 ל15. אני התקנתי ישר 15 על מכשיר חדש ויכול להיות שחסרים רכיבים שההרחבות תלויות בהן. שמע הסרתי והתקנתי מלא פעמים ומריפואים שונים כלום לא עוזר.
·
מוזר. אצלי לא עובד על קודי 15. על 14.2 עובד מעולה. אני חושב שזה בגלל שאתה שדרגת מקודי 14.2 ל15. אני התקנתי ישר 15 על מכשיר חדש ויכול להיות שחסרים רכיבים שההרחבות תלויות בהן. שמע הסרתי והתקנתי מלא פעמים ומריפואים שונים כלום לא עוזר.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
איזו הרחבת מאקו לא עובדת?
וגם רשת לא עובדת?
לפעמים הם משנים משהו בצורה שבה התוסף צריך לבצע הזדהות אל מול השרת שלהם. במקרה כזה, מי שכבר יש לו קוד זיהוי תקין עלול להמשיך לעבוד אם הם לא שינו יותר מדי. זה יכול להסביר את העניין.
בעיקרון, תעלה לוג וננסה לעזור.
לפעמים הם משנים משהו בצורה שבה התוסף צריך לבצע הזדהות אל מול השרת שלהם. במקרה כזה, מי שכבר יש לו קוד זיהוי תקין עלול להמשיך לעבוד אם הם לא שינו יותר מדי. זה יכול להסביר את העניין.
בעיקרון, תעלה לוג וננסה לעזור.
Re: איזו הרחבת מאקו לא עובדת?
@voguemaster
·
קודם כל תודה על הרצון הטוב לעזור. לגבי מאקו שתיהן לא עובדות גם הweb. תוכל להכוין אותי איך מגיעים לקובץ הלוג כדי שאוכל להעלות אותו לכאן?
·
קודם כל תודה על הרצון הטוב לעזור. לגבי מאקו שתיהן לא עובדות גם הweb. תוכל להכוין אותי איך מגיעים לקובץ הלוג כדי שאוכל להעלות אותו לכאן?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
רק רוצה לציין
בדקתי עכשיו על התקנה נקיה של קודי 15.1 על המחשב שלי. תוסף מאקו ורשת עובדים.
באמת כדאי שתעלה לוג שנראה את הכיוון של הכישלון לפחות...
באמת כדאי שתעלה לוג שנראה את הכיוון של הכישלון לפחות...