שאלה|רוצה לדעת אם צריך לעדכן תפריצה XBOX 360
לפני שנה עדכנתי את האקס בוקס שלי לפריצה של פיפא 15 עכשיו אני לא זוכר איזה פריצה זו הייתה.(חושב שזה LT3 אבל לא בטוח)
רוצה להוריד תמשחק פיפא 16 אני צריך עכשיו לעדכן תפריצה גם לאקס בוקס בשביל שהמשחק יעלה לי והפריצה לא תימחק ? או שאין לי ממה לפחד ואפשר להוריד את המשחק בלי בעיה ?
רוצה להוריד תמשחק פיפא 16 אני צריך עכשיו לעדכן תפריצה גם לאקס בוקס בשביל שהמשחק יעלה לי והפריצה לא תימחק ? או שאין לי ממה לפחד ואפשר להוריד את המשחק בלי בעיה ?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אם עדכנת את הפריצה לפני שנה, סביר שלא תהיה לך בעיה לשחק כעת.NaorAsher כתב:לפני שנה עדכנתי את האקס בוקס שלי לפריצה של פיפא 15 עכשיו אני לא זוכר איזה פריצה זו הייתה.(חושב שזה LT3 אבל לא בטוח)
רוצה להוריד תמשחק פיפא 16 אני צריך עכשיו לעדכן תפריצה גם לאקס בוקס בשביל שהמשחק יעלה לי והפריצה לא תימחק ? או שאין לי ממה לפחד ואפשר להוריד את המשחק בלי בעיה ?...
אבל לא לבלבל בין עדכון פריצה לבין זה שעליך לבצע תיקון למשחק.
בשביל שלא תהיה לך בעיה של מחיקת פריצה או באן מהרשת, עליך לבצע תיקון למשחק כמו שהיית מבצע עד היום.
אל תשאל אותי איך, אני לא יודע כי איני מתעסק עם דיסקים צרובים.
בכל מקרה לא יצאה פרצה חדשה לאקסבוקס 360 הגרסה האחרונה LT+ v3.0 (גירסה לדיסקים צרובים) ,מה שכן יצא עדכון (נראה לי לפני שנה ) לתוכנה שמעדכנת את הדיסקים לפני הצריבה הabgx360 v1.0.6,
התאריך הרישמי של פיפה 16 זה ב22 לספטמבר ,אל תנסה לשחק לפני
התאריך הרישמי של פיפה 16 זה ב22 לספטמבר ,אל תנסה לשחק לפני
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
בבקשה:NaorAsher כתב:כן אני יודע בגלל זה שואל עכשיו ..
מה שאתם אומרים זזה שבעצם צריך לעדכן רק את המשחק בשביל שיוכל לשחק בלי בעיה ..
אתם יכולים להביא לקישור לתוכנה שמעדכנת משחקים כי אין לי מושג בזה .....
http://abgx360.xecuter.com/