מעגל מודפס של טכניקס...

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים. מישהו במקרה מחזיק או מכיר מישהו שיש לו את המעגל המודפס הקטן שבטכניקס SL-1210?
הכוונה למעגל הקטן שאליו מלחימים את החוטים של הזרוע וכבלי ה-RCA. זה נורא דחוף לי כי לא רוצה להיתקע בלי מוזיקה בחג :) ככה שאני מוכן להגיע ולקנות מכל מי שמציע ויש לו כזה ספייר.
תודה מראש.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

קשה לי להאמין שמישהו מחזיק כזה 'רזרבי'. החדשות הטובות הן שהלוח זמין ב-eBay ואפילו לא יקר. תוכל לבדוק כאן למשל.

תמונה

אם זה ממש דחוף לך, הלוח עצמו אינו נחוץ. תוכל לחבר את החיווט של הזרוע והארקה ישירות לכבילה שיוצאת החוצה, במידה ותזכור להדק את הכל כך שלא ייתלש בטעות. ראה למשל את החבק כאן:

[imgbig]https://lh4.googleusercontent.com/-vpoK ... 0large.JPG[/imgbig]

החיווט הפנימי מהזרוע צבעוני וזהה בצבעים לחיווט החיצוני. ההארקה מתחברת לאחד הברגים שמהדקים את הלוח. זו אופרציה פשוטה יחסית - אם אתה יודע להלחים.

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

וואו טומי, אתה גדול! אני הולך לנסות את זה עכשיו חחח. אז אדום לאדום, לבן ללבן, ירוק וכחול?? מה הולך למה?
תודה רבה :)

rick090 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אוקיי לילה ארוך מאוד. אבל הצלחתי :) מאחר והבנתי דרכך טומי, שהלוח הקטן הוא רק סוג של "מגשר" בין החיווט הפנימי לחיצוני ואין לו שום קשר לתפעול הפטיפון עצמו, חיטטתי קצת במחסן ומצאתי פטיפון נוסף שקיבלתי מזמן של TAYA חחח (עכשיו מובן למה הוא במחסן ולא בשימוש). פתחתי אותו וחילצתי ממנו את הלוח הקטן שלו (שכמובן שונה משל הטכניקס אבל נועד לאותה מטרה) וחיברתי אותו לטכניקס והלחמתי את החוטים של החדשים של הזרוע וה-RCA. עכשיו טפו טפו הכל טוב. אז שיהיה חג שמח ומלא מוזיקה טובה, ותודה לך במיוחד טומי על העזרה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”