טלווזיות 1080p
-
infernoman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רוצה להבין מתי הרזולוציה הזו עדיפה?
רוב המסכים שאני רואה היום הם עם רזולוציה של 1366X768
מה עדיף ולמה?
אם קונים היום טלוויזיה האם צריך את זה?
רוב המסכים שאני רואה היום הם עם רזולוציה של 1366X768
מה עדיף ולמה?
אם קונים היום טלוויזיה האם צריך את זה?
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הרזולוציה הזו עדיפה כאשר אתה משדר חומר באותה רזולוציה 1080p
כיום ניתן להוריד באינטרנט חומרים ברזולוציה הזו , אבל יש עוד זמן עד ששידורי
הטלוויזיה בארץ ישדרו ב HD . (ולפני שיגיעו ל 1080p הם צריכים לעבור ב 720p )
כיום ניתן להוריד באינטרנט חומרים ברזולוציה הזו , אבל יש עוד זמן עד ששידורי
הטלוויזיה בארץ ישדרו ב HD . (ולפני שיגיעו ל 1080p הם צריכים לעבור ב 720p )
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
ולחדד יותר: אין, וגם לא יהיו, שידורים ברזולוציה 1080P. זה לא עניין ישראלי. זה עניין בינלאומי. חומר בפורמט זה יש רק ב HDDVD ו BDDVD, וקצת להורדה. שידורים באיכות הכי טובה שיש מגיעים רק עד 1080I - בשביל זה צריך מסך שיש לו 1080 שורות, אבל מספיק שידע לקבל 1080I (כמו פיליפסים למינהם). אם אתה בוחר ב LCD, יש מבחר די גדול. בפלזמה זה יותר נדיר וגם יותר יקר. מבחינת 1080P או I, זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע, לרוב השימושים במסכים טובים - ההבדל זניח. תניח שאתה הולך לראות שידורים בפורמט רגיל לפחות עוד חמש שנים, אז כדאי לבחור במשהו שמציג טוב גם את החומר שיש היום - במקרה הזה, דווקא המסכים עם הרזולוציות היותר גבוהות עובדים יותר רע.
-
infernoman
-
- חבר פעיל

כאשר אתה אומר לבחור טלויזיה על פי השידורים היום האם מספיק הטלויזיות של ה-768?drixie כתב:ולחדד יותר: אין, וגם לא יהיו, שידורים ברזולוציה 1080P. זה לא עניין ישראלי. זה עניין בינלאומי. חומר בפורמט זה יש רק ב HDDVD ו BDDVD, וקצת להורדה. שידורים באיכות הכי טובה שיש מגיעים רק עד 1080I - בשביל זה צריך מסך שיש לו 1080 שורות, אבל מספיק שידע לקבל 1080I (כמו פיליפסים למינהם). אם אתה בוחר ב LCD, יש מבחר די גדול. בפלזמה זה יותר נדיר וגם יותר יקר. מבחינת 1080P או I, זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע, לרוב השימושים במסכים טובים - ההבדל זניח. תניח שאתה הולך לראות שידורים בפורמט רגיל לפחות עוד חמש שנים, אז כדאי לבחור במשהו שמציג טוב גם את החומר שיש היום - במקרה הזה, דווקא המסכים עם הרזולוציות היותר גבוהות עובדים יותר רע....
או שצריך וכדאי לקנות טלויזיה עם רזולוציה גבוהה יותר? של 1080I?
מה שכן שכחתי לשאול זה האם צריך כאלו רזולוציות בטלויזיות בגודל של 32 אינץ'?
אם צריך רזולוציה של 1080 האם תוכל להמליץ על טלויזיות טובות ואיכותיות עם רזולוציה כזו?
נערך לאחרונה על ידי infernoman ב 16/01/2007 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
infernoman
-
- חבר פעיל

כפי שערכתי את ההודעה האחרונה בלי ששמתי לב לתגובה האחרונה ב-LCD בגודל של 32 אינץ' האם צריך כאלו רזולוציות כך שנשים לב להבדל או שזה לחלוטין חסר תועלת?
דרך אגב התקציב שלי נע בערך עד ל-9000 ש"ח כאשר ייתכן מצב של הוספת כסף במידה וממש אצטרך את זה
דרך אגב התקציב שלי נע בערך עד ל-9000 ש"ח כאשר ייתכן מצב של הוספת כסף במידה וממש אצטרך את זה
-
infernoman
-
- חבר פעיל

נכון אבל האם גם רזולציית ה-1080I הרבה יותר מהתקציב שלי?
בכל מקרה אם באמת לא שמים לב להבדל כל כך ב-LCD אולי כדאי לקנות רזולוציה רגילה
בכל מקרה אם באמת לא שמים לב להבדל כל כך ב-LCD אולי כדאי לקנות רזולוציה רגילה
-
infernoman
-
- חבר פעיל

רק שאני אדע מסכים כאלו טווח המחירים שלהם הוא מה?
כ-30000 ויותר?
כ-30000 ויותר?
גם 1080i וגם 1080P מצריכות מסך בעל רזולוציה 1080*1920 שהינו יקר בהרבה מהתקציב שלך (פעמיים או שלוש).
ההבדל הוא שב-1080i התמונה מוקרנת פעם בשורות הזוגיות ופעם בשורות הלא זוגיות לעומת 1080P בה התמונה מוקרנת על כל השורות יחדיו.
המסכים של היום, בעלי רזולוציית 720P מסוגלים לקחת אות 1080i ולהתאים אותו לרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא 768*1366)
לצרכים ולתקציב שלך זה בהחלט יספיק.
ההבדל הוא שב-1080i התמונה מוקרנת פעם בשורות הזוגיות ופעם בשורות הלא זוגיות לעומת 1080P בה התמונה מוקרנת על כל השורות יחדיו.
המסכים של היום, בעלי רזולוציית 720P מסוגלים לקחת אות 1080i ולהתאים אותו לרזולוציה הטבעית של המסך (לדוגמא 768*1366)
לצרכים ולתקציב שלך זה בהחלט יספיק.
ליאור
-
infernoman
-
- חבר פעיל

תודה על העזרה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
זו טעות הבנתית נפוצה.drixie כתב:חומר בפורמט זה יש רק ב HDDVD ו BDDVD, וקצת להורדה....
שים לב שכל סרט שמצולם מגיע ב-PROGRESSIVE.
ההמרה ל-1080i נעשית אך ורק בגלל פורמט שידור.
אין מגבלה טכנית שמונעת שידור (כולל בלויין או בכל טכנולוגיה אחרת) בעתיד של 1080sf24 או sf25, וגם לא ב-30HZ, 50HZ או 60HZ...
HOT HD ???roeek כתב:יש הבדל גדול, במסכי HD רואים תמונה ברמה גבוהה בהרבה, אבל כפי שליאור אמר, זה עניין של תקציב. אצלי אישית, במסך בעל רזולוציה של 768 אני רואה שידורי HOT HD שהם ב-1080I מצויין עד מעולה....
להוט יש שידור HD אם כן איזה ערוץ זה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים