הגדרתי בוואטסאפ שלא ישמור את התמונות אוטומטית על הזכרון של המכשיר ואכן כדי לשמור אני צריך להכנס לכל תמונה או סרטון ולשמור אותו על הזכרון כדי שהוא באמת ישמר שם. האם זה אומר שכל התמונות והסרטונים שקיבלתי בוואטסאפ נעלמו? ממש אבל ממש לא. אני יכול להכנס לכל צאט, ללחוץ למעלה על שם הצ'אט ואז להכנס ל View All Media.
השאלה היא איפה הוא שומר את התמונות והסרטונים האלה? האם הם מחושבים בתפריט general -> storage?
אני כמעט בטוח ששאלתי פה כבר בפורום אבל אני לא מוצא את השירשור המדובר שאני מקבל מידי פעם הודעה שנגמר לי הזכרון על המכשיר ושאני צריך להכנס ל SETTINGS ולסדר את זה. כשאני נכנס ל general -> storage אני רואה שמתוך 128 ג'יגה יש לי מעל 80 פנוי וב ICLOUD אני רואה שמתוך 5 ג'יגה יש לי 3.7 פנוי.
מישהו מכיר את התופעה? יודע לענות על השאלות ששאלתי לגבי המדיה שבוואטסאפ?
מדובר באייפון 6+ עם זכרון של 128 ג'יגה.
תודה
איפה נשמרות התמונות והסרטונים של הצ'אטים בוואטסאפ?
מה שתופס לך מקום בגיבוי של הicloud הוא התמונות הרגילות במכשיר.התמונות בוואטסאפ מכווצות לכדי 50 קילובייט לתמונה. אצלי לדוגמא כן שמרתי את התמונות באופן אוטו׳ בוואטסאפ וסה״כ הגיבוי של הוואטסאפ שוקל 300 מגה (שכוללים שנים של שיחות, קבוצות וכו׳).
הכי קל זה פשוט לבדוק בהגדרות--כללי--שימוש, בדיוק מה וכמה.
הכי קל זה פשוט לבדוק בהגדרות--כללי--שימוש, בדיוק מה וכמה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שם בדקתי. מצאתי גם ב SETTINGS של הוואטסאפ כמה תופס כל הדאטא שיש לי בו והוא הראה 7.5 ג'יגה. זה הרבה אבל ביחס לגודל הזכרון זה שולי.
לא ברור לי מה זאת ההודעה הזאת שמידי פעם קופצת. ראיתי בהגדרות של הוואטסאפ שהוא מגבה שיחות (וכנראה גם תמונות אבל בטוח שלא וידאו) ל ICLOUD בתדירות יומית. חשבתי שאולי הגיבוי הבא גדול מהנפח שנשאר ב ICLOUD (שהוא 3.7 ג'יגה) אבל נשאלת השאלה למה ההודעה לא קופצת כל יום?
לא ברור לי מה זאת ההודעה הזאת שמידי פעם קופצת. ראיתי בהגדרות של הוואטסאפ שהוא מגבה שיחות (וכנראה גם תמונות אבל בטוח שלא וידאו) ל ICLOUD בתדירות יומית. חשבתי שאולי הגיבוי הבא גדול מהנפח שנשאר ב ICLOUD (שהוא 3.7 ג'יגה) אבל נשאלת השאלה למה ההודעה לא קופצת כל יום?