מחפש שואב רובוטי לחיות

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
maor_a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היו, אני יודע שיש פה המון בקשות להמלצות אבל לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית לדגם רובוטי ייעודי (או לא ייעודי אבל מאוד מומלץ) לכלב עם שיער ארוך וחתול.
בגדול מה שהכי חשוב לי זה שיהיה שקט ויחזור לעמדת הטעינה שלו כל פעם (לא יתקע). בנוסף, הבנתי שהשערות מסתסלסלות סביב המברשת של השואב ומורידות בצורה משמעותית את היעילות, יש חברה שכבר הצליחה להתגבר על זה או למצוא פיתרון הגון? כי לנקות את המברשת של הרובוט כל יום יכול להיות שקול לניקוי הבית כל יום, ואז לא עשיתי בזה כלום.
כמו שזה נראה כרגע, האופציות הכי טובות הן הLG המרובע או הICLEBO. הבנתי שהICLEBO מדלג יותר טוב על מכשולים ולכן יש פחות סיכוי שיתקע ולא יחזור ״הביתה״.
יש למישהו המלצות או ניסיון עם חיות בדגמים האלה? המלצה לדגם אחר שקט לחיות?

SHARON842
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שם מלא: צליל דבורה
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני יכול להתייחס רק לסוגיית הרעש. היה לי ניטו ועכשיו יש לי אייקלבו. האייקלבו שקט יותר.

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #3 

קנה מראש את המברשת המשופרת של האיקלבו, מתמודדות מצויין עם שערות ארוכות (של הולכות על שתיים...)

maor_a פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@y_bz
·גם טוב :)
כל כמה זמן אתה צריך לנקות את המברשת?? היא בכלל מגיעה? הבנתי מפוסטים פה שאנשים לא קיבלו את המברשת אחרי ציפיה של הרבה זמן...

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

אצלי הגיעה מהר.
לא ממש זוכר כי זה לא בשיגרת הניקוי השוטפת, מעל 15 הפעלות לדעתי.
אנקה היום ואתחיל בדיקה, בכל מקרה זה עניין אינדבדואלי - כמות הנשירה ומתי אתה מחליט לנקות.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”