יש ברשותי מקרןSONY VPL-HW40ES
את הסרטים אשר אני מוריד אני רואה דרך הPS3 עם תוכנת PS3 media server
1. איזה פורמט 3D אני אמור להוריד ?
2. האם אני יכול לראות את הסרט עם כל משקפיים אקטיביות ?
עזרה בצפייה 3D
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
1. לדעתי ה ps3 media server תומך רק בתלת לא מלא כלומר אתה צריך סרטי MKV בפורמט SBS או OU
יש אתר ישראלי שמרכז סרטים כאלה - http://sbs-3d.blogspot.co.il/
2. לדעתי כן - לפי מה שהבנתי המקרן הזה יעבוד עם משקפי IR - ראיתי שמממליצים על כאלו שמיועדים ל PS. אבל עדיף שתבדוק לעומק לפני שתקנה
יש אתר ישראלי שמרכז סרטים כאלה - http://sbs-3d.blogspot.co.il/
2. לדעתי כן - לפי מה שהבנתי המקרן הזה יעבוד עם משקפי IR - ראיתי שמממליצים על כאלו שמיועדים ל PS. אבל עדיף שתבדוק לעומק לפני שתקנה
בהמשך לתשובתך...
האם יש ממשק אחר, טוב יותר מ ps3 media server אשר יתמוך בכל הקבצים ?
יש ברשותי משקפי IR אני רק צריך להבין איך אני מנכרן אותם עם המקרןף או שלא צריך לסכרן, אבדוק
יש ברשותי משקפי IR אני רק צריך להבין איך אני מנכרן אותם עם המקרןף או שלא צריך לסכרן, אבדוק
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אין שום בעיה עם ps3 media server - אני לא חושב שיש בכל מקרה דרך להזרים סרט בלו-ריי מלא ל PS.
בכל מקרה אם בא לך לנסות עוד אופציות עם ה PS יש את SERVIIO או PLEX - אתה מתקין את התוכנה על המחשב ואז ה PS יודע לנגן משם.
הבעיה שאני נתקלתי עם כל הנסיונות שלי להזרים ל PS3 היא נושא התרגום - יש סרטים שמשום מה זה לא עובד. חוץ מזה שלדעתי גם אי אפשר לנגן DTS באופציות האלו.
לגבי המשקפיים - לא יודע איזה סוג יש לך אבל בדרך כלל כדי לסנכרן צריך להתחיל לנגם את הסרט ואז לחיצה ארוכה על כפתור הפעלה במשקפיים והנורה אמורה להבהב
בכל מקרה אם בא לך לנסות עוד אופציות עם ה PS יש את SERVIIO או PLEX - אתה מתקין את התוכנה על המחשב ואז ה PS יודע לנגן משם.
הבעיה שאני נתקלתי עם כל הנסיונות שלי להזרים ל PS3 היא נושא התרגום - יש סרטים שמשום מה זה לא עובד. חוץ מזה שלדעתי גם אי אפשר לנגן DTS באופציות האלו.
לגבי המשקפיים - לא יודע איזה סוג יש לך אבל בדרך כלל כדי לסנכרן צריך להתחיל לנגם את הסרט ואז לחיצה ארוכה על כפתור הפעלה במשקפיים והנורה אמורה להבהב