השלטים משתגעים
היי,
כבר פעם שנייה השבוע שיש לי תופעה מוזרה עם השלטים. זה התחיל עם השלט של האקסטרימר (MK1, הדגם הישן), אני לוחץ על כפתור והסטרימר מגיב לו עשרות פעמים. התקנתי בסוף שלט על הטלפון שלי והסתדרתי אבל אז שמתי לב שגם השלט של ה Onkyo 606 שלי מגיב באותה צורה, אני מרים או מוריד ווליום ולכל לחיצה הוא מגיב מספר פעמים. גם השלט של הטלוויזיית סמסונג שלי לא מגיב כמו שצריך, כאילו משהו משבש את כל האינפרה אצלי.
למחרת זה הסתדר ועכשיו שוב זה קרה.
מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה?
תודה מראש
כבר פעם שנייה השבוע שיש לי תופעה מוזרה עם השלטים. זה התחיל עם השלט של האקסטרימר (MK1, הדגם הישן), אני לוחץ על כפתור והסטרימר מגיב לו עשרות פעמים. התקנתי בסוף שלט על הטלפון שלי והסתדרתי אבל אז שמתי לב שגם השלט של ה Onkyo 606 שלי מגיב באותה צורה, אני מרים או מוריד ווליום ולכל לחיצה הוא מגיב מספר פעמים. גם השלט של הטלוויזיית סמסונג שלי לא מגיב כמו שצריך, כאילו משהו משבש את כל האינפרה אצלי.
למחרת זה הסתדר ועכשיו שוב זה קרה.
מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה?
תודה מראש
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
היה לי משהו שונה עם הממירים של יס - הסתבר שזו תופעה ידועה עם מסכי פלזמה שמשפיעים על שלטי IR - הפתרון היה לשים מדבקה על העינית של הממיר
- oris74
- חבר במועדון HT

זה לא קשור - השאלה אם יש לך מסך פלזמה?
- oris74
- חבר במועדון HT

גם אצלי זה התחיל לפני שנה ולא שיניתי כלום.. כאמור, אם יש לך פלזמה נסה לשים מדבקה או פלסטר על העינית של המכשירים שעובדים עם IR