אך רואים ביוטיוב ב4k במסך של סמסונג
דניאלטרוס כתב:ובטלוויזיה 4k
ולא יהיה לי בחמש השנים הקרובות כי הטכנולוגיה לא ירדה לעם מבחינת תכנים
לראות קלפים לא שווה את ההשקעה כרגע
שנה טובה
כמו SACD תפס רק אצל אודיופילים בקושי נראה ל גם 4K יקח זמן של שנתיים לפחות
בעוד חמש שנים יקנו 75" במחיר של 55" היום 4K
חכה
שששששששששששששש כולם ישנים...
התשובה בתוך המסגרת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78823
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה לא. גוגל החליטו להשתמש במקודד משלהם VP9 בשביל כל תכני ה4K, כדי שהמסך יריץ את זה הוא צריך להכיל ברמת החומרה תמיכה בפענוח של פורמט כזה, עד כמה שאני יודע שום מסך מהסדרה של שנה שעברה לא תומך בזה,ולכן לא תראה 4K , לידיעתך VP9 דורש כוח עיבוד לא קטן ,אצלי עם i5 מרובע ליבות במחשב 4K עובד חלק כשהוא מנצל ב30-40 אחוז את המעבד כי כרטיסי המסך עדיין לא תומכים בזה כולם.. ואם אתה מנסה להפעיל סרטון ב60FPS , אז הניצול קופץ ל95-100 והסרטון פשוט נתקע כל שניה. זה על מחשב עם מעבד שצורך 70W, תחשוב על מסך טלויזיה עם בקושי מעבד של סמארטפון ,בלי תמיכה חומרתית ובלי מספיק כח עיבוד כדי להפעיל את זה תוכנתית זה לא הולך לעבוד..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אז למה במסכי lg אפשרIamEzio כתב:אתה לא. גוגל החליטו להשתמש במקודד משלהם VP9 בשביל כל תכני ה4K, כדי שהמסך יריץ את זה הוא צריך להכיל ברמת החומרה תמיכה בפענוח של פורמט כזה, עד כמה שאני יודע שום מסך מהסדרה של שנה שעברה לא תומך בזה,ולכן לא תראה 4K , לידיעתך VP9 דורש כוח עיבוד לא קטן ,אצלי עם i5 מרובע ליבות במחשב 4K עובד חלק כשהוא מנצל ב30-40 אחוז את המעבד כי כרטיסי המסך עדיין לא תומכים בזה כולם.. ואם אתה מנסה להפעיל סרטון ב60FPS , אז הניצול קופץ ל95-100 והסרטון פשוט נתקע כל שניה. זה על מחשב עם מעבד שצורך 70W, תחשוב על מסך טלויזיה עם בקושי מעבד של סמארטפון ,בלי תמיכה חומרתית ובלי מספיק כח עיבוד כדי להפעיל את זה תוכנתית זה לא הולך לעבוד.....