ATH-M50X vs ATH-MSR7 vs Sony MDR-1A
מה שאהבתי באוזניות שיש מיקרופון (זה מה שאני מחפש)
מה שלא אהבתי שאין נרתיק קשיח (אלא שק מבד)
קראתי גם שעם אוזניות האלו צריך לשמוע להקלטות "איכותיות" ומן הסתם MP3 320 (שזה רב המוסיקה שלי) לא ממש הקלטה איכותית.
ATH-M50X נהדרות, (יש לחבר).
אבל אין מיקרופון ואין נרתיק.
מה שלא אהבתי שאין נרתיק קשיח (אלא שק מבד)
קראתי גם שעם אוזניות האלו צריך לשמוע להקלטות "איכותיות" ומן הסתם MP3 320 (שזה רב המוסיקה שלי) לא ממש הקלטה איכותית.
ATH-M50X נהדרות, (יש לחבר).
אבל אין מיקרופון ואין נרתיק.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
MP3 320 זה איכות טובה.
נכון שיש הבדל בין 320 לFLAC אבל זה תלוי בSAMPLE עצמו, בשיר ובמי ששומע.
נכון שיש הבדל בין 320 לFLAC אבל זה תלוי בSAMPLE עצמו, בשיר ובמי ששומע.
במידה ואתה באיזור חולון אתה יכול לבוא עם הנייד שלך להאזין קצת ל Sony MDR-1A .adizi12 כתב:כותרת..
כרגע ההתלבטות שלי בין שלושת הדגמים..
אשמח לדעת מה אתם ממליצים?
מבחינת נוחות וסאונד.
תודה מראש 😀...
תמצא עוד 2 מתנדבים לדגמים האחרים ויהיה לך בסיס טוב להחלטה.
http://www.juno.co.uk/products/audio-te ... 555559-01/yevsh כתב:אכן, יוצא קצת זול יותר אך לא רואה שיש בצבע שחור.
ב EBAY
יש ב 843 ש"ח כולל משלוח.
אבל מהדורה יפנית (קופסא וניירת ביפנית)
יחייבו אותי במע"מ נכון? 17%...
יפנים שולחים בדר"כ בEMS, גם כשזה כלול במחיר, זה מעבר בטוח דרך המכס. צריך לנסות למצוא כאלה שמוכנים להתעסק עם משלוח רשום רגיל, SAL.
בלינק שנתת רשום ParcelForce, FedEx, Royal MailIlyan כתב:http://www.juno.co.uk/products/audio-te ... 555559-01/......
יפנים שולחים בדר"כ בEMS, גם כשזה כלול במחיר, זה מעבר בטוח דרך המכס. צריך לנסות למצוא כאלה שמוכנים להתעסק עם משלוח רשום רגיל, SAL....
כאשר FedEx מאוד יקר ואני לא אקח אותו
- arcticskyline
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני עשיתי אזמנה ב-juno אל האוזניות MSR7BK של Audio Technica, זמן אספקה 5-7 ימי עבודה.
- arcticskyline
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אין בעיה, עכשיו בגלל החגים המשלוח מתעכב קצת. אני חושב שמע"מ 100% אני צריך לשלם. אין לי סבלנות לחבר את האוזניות לנגן מוזיקה fiio x5 ii שלי ))yevsh כתב:·אני עוד לא הזמנתי, ברגע שתקבל תרשום אם לקחו מסים וכו'..........