שליטה על הטלוויזיה/רסיבר
שלום חברים,
אני רוצה לשלוט על הטלויזיה, והרסיבר.
רכשתי את המוצר iTach WiFi to IR
http://www.vesternet.com/itach-wifi-to-ir
ואני לא מצליח להבין איך אני מגדיר אותו (למרות שכפרי הצדיק נתן לי קישור לפורום)
יש למישהו שיטה אחרת לשלוט על הטלויזיה/רסיבר.
אני ארשום את התרחיש שאני מעוניין, אולי למשהו יש רעיון אחר.
ברגע שהוא מקבל פקודה (מסנסור כלשהו - כנראה פתיחה של דלת) תדלק מזיקה בטלוויזה או בכל אמצעי אחר.
למישהו יש רעיונות?
וכל מי שרוצה להתנסות על המוצר הזה אני בעניין, אם מישהו רוצה לשחק איתו קצת בתמורה שאחרי זה הוא מגלה לי מה עושים איתו אני מעוניין.
אני רוצה לשלוט על הטלויזיה, והרסיבר.
רכשתי את המוצר iTach WiFi to IR
http://www.vesternet.com/itach-wifi-to-ir
ואני לא מצליח להבין איך אני מגדיר אותו (למרות שכפרי הצדיק נתן לי קישור לפורום)
יש למישהו שיטה אחרת לשלוט על הטלויזיה/רסיבר.
אני ארשום את התרחיש שאני מעוניין, אולי למשהו יש רעיון אחר.
ברגע שהוא מקבל פקודה (מסנסור כלשהו - כנראה פתיחה של דלת) תדלק מזיקה בטלוויזה או בכל אמצעי אחר.
למישהו יש רעיונות?
וכל מי שרוצה להתנסות על המוצר הזה אני בעניין, אם מישהו רוצה לשחק איתו קצת בתמורה שאחרי זה הוא מגלה לי מה עושים איתו אני מעוניין.
@גילרוז
איזה לינק נתתי לך? של הבחור ששיחק איתו והסביר איך לעדכן את הXMLים?
בכל מקרה, אם אתה מאזור המרכז - אשמח לשחק עם המוצר ולנסות לפצח אותו.
אפשרות אחרת לשלוט על טלויזיה היא באמצעות הLogitech Harmony Ultimate.
אין לי את השלט הספציפי הזה, אבל אני משתמש המון שנים בשלטי Logitech Harmony ישנים יותר ומאוד מרוצה.
מה שמיוחד בUltimate הוא שכתבו Plugin לVera, וכך הVera יודעת באיזה מצב מערכת הבידור, וגם יודעת לשנות מצבים.
תוכל, למשל, שכאשר נפתחת דלת, הVera אומרת לHarmony להפעיל תרחיש "מהשמע מוסיקה".
איזה לינק נתתי לך? של הבחור ששיחק איתו והסביר איך לעדכן את הXMLים?
בכל מקרה, אם אתה מאזור המרכז - אשמח לשחק עם המוצר ולנסות לפצח אותו.
אפשרות אחרת לשלוט על טלויזיה היא באמצעות הLogitech Harmony Ultimate.
אין לי את השלט הספציפי הזה, אבל אני משתמש המון שנים בשלטי Logitech Harmony ישנים יותר ומאוד מרוצה.
מה שמיוחד בUltimate הוא שכתבו Plugin לVera, וכך הVera יודעת באיזה מצב מערכת הבידור, וגם יודעת לשנות מצבים.
תוכל, למשל, שכאשר נפתחת דלת, הVera אומרת לHarmony להפעיל תרחיש "מהשמע מוסיקה".
הבעיה זה המחיר...cafri כתב:מה שמיוחד בUltimate הוא שכתבו Plugin לVera, וכך הVera יודעת באיזה מצב מערכת הבידור, וגם יודעת לשנות מצבים.
תוכל, למשל, שכאשר נפתחת דלת, הVera אומרת לHarmony להפעיל תרחיש "מהשמע מוסיקה"....
אם אני זוכר נכון זה 1000 ש"ח וצפונה...
יש שרשור גדול בפורום על מוצר שנקרא Broadlink RM2 שמתרגם פקודות wifi לפקודות IR ו-RF.
המחיר שלו זול מאוד ונראה שהרבה חברה מרוצים ממנו.
אם רק היתה אפשרות לקשר אותו ל-Vera איכשהו, למשל ע"י שליחת פקודות url' זה היה הכי פשוט וזול.
·morgi23 כתב:הבעיה זה המחיר.........
אם אני זוכר נכון זה 1000 ש"ח וצפונה...
יש שרשור גדול בפורום על מוצר שנקרא Broadlink RM2 שמתרגם פקודות wifi לפקודות IR ו-RF.
המחיר שלו זול מאוד ונראה שהרבה חברה מרוצים ממנו.
אם רק היתה אפשרות לקשר אותו ל-Vera איכשהו, למשל ע"י שליחת פקודות url' זה היה הכי פשוט וזול....
יש לי אותו כבר מעל לשנה, בחודשים האחרונים לא מחובר בכלל, מכיוון שכל פעולה צריכה לעבור דרך השרתים הסיניים של החברה החיבור לא כזה משהו, לא היה מספיק יציב.
מה שנחמד בו כשעובד זה שניתן ליצור שלטים לבד ואני יצרתי שלט שריכז את כל הפונקציות הפופולריות ממכשירים שונים ויצרתי סצנות בלחיצת כפתור (לדוגמא : כיבוי טלויזיה, הדלקת מקרן, הורדת מסך הקרנה, פתיחת רסיבר, העברת הרסיבר לערוץ הנכון, כיבוי אורות והכל בלחיצה אחת)
אבל חוסר יציבות היא בעייתית.
היום חיברתי אותו שוב, נראה אם משהו השתפר