היי
אני רוצה לשתף אתכם בבעיה שיש לי במקרן תלת מימד של EPSON EH-TW8100.
כשאני צופה בסרט תלת מימד (אמיתי מקובץ ISO ) אני מבחין שבחלק מהזמן ישנן צלליות תלת מימד, שהמשקפיים לא מצליחות לאחד לגמרי.
בדרך כלל זה קורה ברקע ולא באובייקט המרכזי, ובתנאים של קונטרסט גבוה, כלומר חלקים בהירים מאד על רקע כהה מאד.
רוב הזמן הכל בסדר והתלת מימד נהדר אבל הקטע הזה די מטריד ומוריד את ההנאה מהצפיה.
ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של המקרן כמו עומק התלת מימד, קונטרסט, בהירות ועוד, אבל שום דבר לא שיפר את המצב.
ניסתי לצפות באמצעות זוגות מסוגים שונים של משקפיים כדי לראות שהבעייה לא במשקפיים, אבל הבעייה הופיעה בכולם.
הבעייה חוזרת כמעט בכל סרט, כל שזו לא בעייה של הסרט.
מישהו שמע על הבעייה?
יש פתרון?
תודה!
בעיית צלליות במקרן תלת מימד
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אחרי חרישה נוספת נראה שזו בעיה ידועה במקרן - למשל בביקורת של המקרן באתר trustedreviews כתוב:
Detail reproduction is mostly superb too, doing full justice to the active 3D format.
The only time this isn’t true is when the image has a really extreme depth of field to it, at which point the TW8100’s 3D images betray a few signs of crosstalk ghosting noise. Enough, at any rate, to leave distant backdrops
אם בכל זאת מישהו מצא דרך לבטל או להפחית את העניין - אשמח לשמוע!
Detail reproduction is mostly superb too, doing full justice to the active 3D format.
The only time this isn’t true is when the image has a really extreme depth of field to it, at which point the TW8100’s 3D images betray a few signs of crosstalk ghosting noise. Enough, at any rate, to leave distant backdrops
אם בכל זאת מישהו מצא דרך לבטל או להפחית את העניין - אשמח לשמוע!
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
תופעת ה GHOSTING קיימת בהרבה מקרני תלת מימד מדורות קודמים . בקצרה זה קורה שתמונה שנועדה לעין אחת זולגת לעין השניה. היום המצב די השתפר במקרנים מסדרות גבוהות אבל עדיין לא מושלם.