פנסוניק TH42PWD8 לעומת פנסוניק TH42PA60?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Bosem פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל היועצים,

אנחנו מתלבטים בין שני דגמים של פלזמות פנסוניק – TH42PWD8 ו- TH42PA60.
המגבלה העיקרית שלנו היא מגבלת מקום ולכן אנחנו מחפשים דגמים יותר צרים, ואכן שני הדגמים עומדים במגבלה. בנוסף חשוב לנו שתהיה אופציה להפעלת הפלזמה ללא מערכת. כרגע אנחנו צופים בעיקר בכבלים, דרך הוט.

שיקולים לטובת הפלזמה הראשונה:
1. יותר זולה. ההפרש הוא כ – 2000 ₪.
2. דגם שקיבל המון שבחים.
3. יותר צר אם מחברים רמקולים לא מקוריים שיונחו על מדף. בחנות איימו עלי שלא לחבר רמקולים לא מקוריים כי יש סיכוי סביר שהם ישרפו או שהכניסה שלהם לפלזמה תישרף. מה דעתכם??

שיקולים לטובת הפלזמה השניה:
1. יש בה יותר כניסות ואפילו שהיא לא HD בחנות טענו שהיא תציג HD מספיק טוב.
2. בחנות טענו שיש לה מעבדי תמונה יותר טובים.
3. בחנות טענו שבכל מקרה חייבים להוסיף לדגם הראשון כניסת סקרט ב-700 ₪ (כדי שנראה דרך הוט יותר טוב) כך שהפער במחיר מצטמצם, ובודאי אם רוצים HD בעתיד יש להוסיף כניסה בעלות של 1800 ₪.
4. יש לה רמקולים בתחתית, כך שלא נצטרך רמקולים לא מקוריים.

אנחנו נוטים לדגם השני אבל חוששים מכך ההוא עדיין לא מספיק מוכר בארץ ואין עליו מספיק בקורות, וכן המידע העיקרי שקיבלנו הוא מהחנות שבודאי לא חפה משיקולי אישים למרות ששידרו בה אמינות.

מה דעתכם?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לגבי הפלאזמה הראשונה.

3. לא שמעתי על אף אחד שזה קרה לו ... בכל אופן, עדיף לחבר רמקולים נורמליים דרך רסיבר ובכלל לא לערב את המסך בעניין האודיו.

פלאזמה שניה:

1. "מספיק טוב" ? מסכי EDTV בהחלט מסוגלים להציג HDTV, אבל הטיב זו שאלה שהיא לחלוטין אישית...
2. המעבדים בפלזמות של פנסוניק כולם בהחלט טובים...
3. יש חנויות שיביאו לכם את זה כבר כחלק מהחבילה, SCART אגב זה לא מודול תקני שהיבואן (פנסוניק) נוהגים לספק. האם מדובר על חנות שמוכרת ציוד מהיבואן הרשמי?

מבחינת ההבדלים, מדובר על אותו פאנל ולמרות שלא בחנו את המכשיר, ממה שראיתי הוא ממשיך בכבוד את השושלת של פנסוניק...

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

אני לא אוהב את התשובות של החנות

שליחה #3 

הן משדרות חוסר מיקצועיות או נסיון למכור לוקשים (או לחילופין, מיקסר)
Bosem כתב: 3. יותר צר אם מחברים רמקולים לא מקוריים שיונחו על מדף. בחנות איימו עלי שלא לחבר רמקולים לא מקוריים כי יש סיכוי סביר שהם ישרפו או שהכניסה שלהם לפלזמה תישרף. מה דעתכם??
...

גם הרמקולים שיורוקום מספקים עם ה-PWD8 אינם מקוריים מטעמי אי כדאיות להבאה לארץ. אז שלא יבלבלו לך במוח.
Bosem כתב: 2. בחנות טענו שיש לה מעבדי תמונה יותר טובים.
3. בחנות טענו שבכל מקרה חייבים להוסיף לדגם הראשון כניסת סקרט ב-700 ₪ (כדי שנראה דרך הוט יותר טוב) כך שהפער במחיר מצטמצם, ובודאי אם רוצים HD בעתיד יש להוסיף כניסה בעלות של 1800 ₪.
...
תשובה 3 בעייתית כי אני בטוח שהחנות לא ראתה בחיים שלה כניסת SCART ל-PWD8 כי זה ממש לא סטנדרטי. אם הכוונה ב-"HD בעתיד" היא מחבר HDMI (שהוא קצת מיותר למסך EDTV ולכן גם אין אותו במסך השני בעל אותה רזולוציה) עולה 700-800 ש"ח. לא 1800 ש"ח. HDMI, אפילו אם תרצה, לא תוכל להוסיף למסך השני. הוא לא מודולרי.

אני לא נוקט כאן עמדה בעד או נגד אחד המסכים. את השני לא ראיתי מעולם.
מה שחשוב זה שתוכל להחליט לפי נתונים אמיתיים ולא אמירות ללא בסיס.

Bosem פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0

הבהרה קטנה

שליחה #4 

DannyZ:

יתכן שהניסוח שלי מטעה ולכן אדייק:

בחנות טענו שבכל מקרה חייבים כבר עכשיו להוסיף ל-PW8 כניסת סקרט ב-700 ₪ (כדי שנראה דרך הוט יותר טוב), ובודאי אם נרצה בעתיד לראות HD ב-PW8 נהיה חייבים להוסיף כניסה שכיום עולה 1800 ₪.

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 2 פעמים

אחריות

שליחה #5 

תבדוק את הנושא של אחריות. אני חושב ש-PW זה שנתיים ו-PA זה שנה.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 2 פעמים

אחריות

שליחה #6 

תבדוק את הנושא של אחריות. אני חושב ש-PW זה שנתיים ו-PA זה שנה.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

Re: הבהרה קטנה

שליחה #7 

Bosem כתב:DannyZ:

יתכן שהניסוח שלי מטעה ולכן אדייק:

בחנות טענו שבכל מקרה חייבים כבר עכשיו להוסיף ל-PW8 כניסת סקרט ב-700 ₪ (כדי שנראה דרך הוט יותר טוב), ובודאי אם נרצה בעתיד לראות HD ב-PW8 נהיה חייבים להוסיף כניסה שכיום עולה 1800 ₪.
...
אני מוכן להתערב, שב-100%, לאף אחד כאן, אין SCART ב-PW8!!
מה זה חייבים?
בשביל לקבל RGB בכניסה היא לא חייבת להיות עם שקע SCART.
תבדוק בבקשה למה הם מתכוונים - לאיזה מודול/ים - קבל מס' דגם מדוייק כדי שתוכל להצטייד בתשובות מדוייקות.
הנה רשימת המודולים שקיימים - (לא בהכרח מיובאים ארצה) ה-SCART הוא הראשון. הכפול, שמדברים עליו כאן הרבה הוא ה-TY42TM6YB, שמיני מלמעלה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”