ידעתם שערוץ 1 משודר אווירית גם ב-HD?
·אפה בעידן + שקיים בטליזה או ממיר חיצוני ?jtk כתב:גיליתי היום שערוץ 1 משודר אווירית גם ב-HD, בערוץ 12. אמנם זה 1080i, ונראה לי שהיה עדיף 720p, אבל עדיין זה שיפור משמעותי.
יש גם כמה ערוצי נסיון ריקים שלא נתקלתי בהם בעבר....
אתה ממליץ לערוך סריקה מחדש ?
תודה על המידע
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תודהpixies כתב:בוקר טוב אליהו...
http://www.hometheater.co.il/vt232672.html...
שורה תחתונה לא רלוונטי אליי בכלל
כל הממירים בבית זה dvb-t ולא dvb-t2
זה כנראה DVB-T2, לא משנה אם ממיר פנימי או חיצוני. לא עשיתי סריקה מחדש, וגם אפשרות ה-"Auto Service Update" לא היתה מופעלת, אבל משהו הוסיף את הערוצים בכל זאת.
אתמול נתקלתי בזה בזמן חדשות. היום כל הערוצים נעלמו. הם עדיין היו ברשימה אבל לא היה בהם כלום. עשיתי סריקה מחדש, והם נעלמו.
ממה שאני זוכר, הערוצים כללו:
Ch 1 HD (לפי השם נשמע כמו משהו סופי, ולא נסיון?)
Test SD 1
Test SD 2
Test HD
Test Dolby Digital
ואחד בלי שם.
בערוצי ה-Test היתה תמונת בדיקה עם ברים צבעוניים וטקסט רץ לרוחב.
אגב, ערוץ שעדיין קיים ותמיד היה קיים בעבר הוא Idan+test_2. הוא תמיד היה ריק בפועל. יש לי הרושם שהוא DVB-T1, אבל אין לי דרך לוודא.
@pixies, אני לא מסתובב יותר מדי בתת-פורום שם, אבל יכול להיות שבכל זאת נתקלתי בדיון. לא ראיתי שום ערוצים בפועל עד עכשיו. אני לא משתמש בטלוויזיה יותר מדי, אז אולי פשוט לא שמתי לב. או אולי כמו עכשיו, הם באוויר רק מידי פעם.
אתמול נתקלתי בזה בזמן חדשות. היום כל הערוצים נעלמו. הם עדיין היו ברשימה אבל לא היה בהם כלום. עשיתי סריקה מחדש, והם נעלמו.
ממה שאני זוכר, הערוצים כללו:
Ch 1 HD (לפי השם נשמע כמו משהו סופי, ולא נסיון?)
Test SD 1
Test SD 2
Test HD
Test Dolby Digital
ואחד בלי שם.
בערוצי ה-Test היתה תמונת בדיקה עם ברים צבעוניים וטקסט רץ לרוחב.
אגב, ערוץ שעדיין קיים ותמיד היה קיים בעבר הוא Idan+test_2. הוא תמיד היה ריק בפועל. יש לי הרושם שהוא DVB-T1, אבל אין לי דרך לוודא.
@pixies, אני לא מסתובב יותר מדי בתת-פורום שם, אבל יכול להיות שבכל זאת נתקלתי בדיון. לא ראיתי שום ערוצים בפועל עד עכשיו. אני לא משתמש בטלוויזיה יותר מדי, אז אולי פשוט לא שמתי לב. או אולי כמו עכשיו, הם באוויר רק מידי פעם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מוזר. יש לך מושג למה? לפי השם המצורף לערוץ חשבתי שזה כבר לא ערוץ "ניסיון".oferlaor כתב:זה נסיוני. זה בא והולך...
מילא. מה שלא מובן הוא למה הם עדיין משתמשים ביחס 4:3 ולא 16:9 (לפחות חלקית). ומצחיק/עצוב שהם עדיין לא הצליחו לדאוג לאחידות ביחס תמונה. לפעמים יש שוני ביחס של חלקים שונים בתמונה: הלוגו של הערוץ, הכתוביות, התמונה עצמה, התמונה של מרואיין באולפן אחר שמופיע על חצי מהפריים, ועוד.ILANBEN כתב:איך יתכן שהערוצים הפפולרים עדיין משדרים ב sd?...