שרשור תגובות: אירוע אפל - אייפון חדש ומה עוד?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אפל מצידם אומר שכלום לא השתנה אבל הכל השתנה בגלל הטאצ החדש. לא מאמין לזה.
צפי? אני מניח שקרוב מאוד להתחלת המכירה בחו״ל אצל חנויות פרטיות במחירי גניבה- ודרך המפיצים המורשים סביבות נובמבר. (על פי ההשקה של שנה שעברה)
צפי? אני מניח שקרוב מאוד להתחלת המכירה בחו״ל אצל חנויות פרטיות במחירי גניבה- ודרך המפיצים המורשים סביבות נובמבר. (על פי ההשקה של שנה שעברה)
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני לא יודע אם זו מדיניות מכוונת או התרופפות הפיקוח על הדלפות, אבל באפל של טים קוק אין יותר הפתעות באירועי ההכרזה. לטעמי זה מוציא את העוקץ של האירוע כי מספיק להכנס כמה שעות לפני לאתרי הטכנולוגיה המובילים ולקבל סיכום מדויק של כל החידושים והטכנולוגיות שהולכים להופיע בהכרזה. אני קצת מתגעגע לתקופה של ג'ובס שבה כמעט כל הכרזה היתה נעלם גדול ומלא בספקולציות והיה מסקרן לראות במה הצליחו לדייק ומה פיספסו לגמרי.
לגבי ההכרזה הערב - אני חושב שזו היתה העמוסה ביותר מבחינת מוצרים חדשים. גם אייפד, גם אפל טיוי וגם אייפון. לא זוכר תקדים לזה.
האייפד פרו נראה לי מסורבל קצת לאחיזה. טים קוק החזיק את האייפד פרו בכזו זהירות כאילו פחד שכל רגע המכשיר ייפול.
אפל טיוי מאוד מעניין אבל מאוד מוגבל מבחינת המדינות בהן אפשר להשתמש בו.
אייפון 6s צפוי למדי. טכנולוגיית ה 3D Touch נראית עם פוטנציאל מעניין.
לגבי ההכרזה הערב - אני חושב שזו היתה העמוסה ביותר מבחינת מוצרים חדשים. גם אייפד, גם אפל טיוי וגם אייפון. לא זוכר תקדים לזה.
האייפד פרו נראה לי מסורבל קצת לאחיזה. טים קוק החזיק את האייפד פרו בכזו זהירות כאילו פחד שכל רגע המכשיר ייפול.
אייפון 6s צפוי למדי. טכנולוגיית ה 3D Touch נראית עם פוטנציאל מעניין.
נערך לאחרונה על ידי Itsik_G ב 09/09/2015 22:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
·חוץ מהעפרוןItsik_G כתב:אני לא יודע אם זו מדיניות מכוונת או התרופפות הפיקוח על הדלפות, אבל באפל של טים קוק אין יותר הפתעות באירועי ההכרזה. לטעמי זה מוציא את העוקץ של האירוע כי מספיק להכנס כמה שעות לפני לאתרי הטכנולוגיה המובילים ולקבל סיכום מדויק של כל החידושים והטכנולוגיות שהולכים להופיע בהכרזה. אני קצת מתגעגע לתקופה של ג'ובס שבה כמעט כל הכרזה היתה נעלם גדול ומלא בספקולציות והיה מסקרן לראות במה הצליחו לדייק ומה פיספסו לגמרי.
האייפד פרו נראה לי מסורבל קצת לאחיזה.
אייפון 6s צפוי למדי. טכנולוגיית ה 3D Touch נראית עם פוטנציאל מעניין....
נערך לאחרונה על ידי deleteduser1 ב 09/09/2015 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@eyalron
·
נכון, עיפרון ב 99 דולר
אגב, ייתכן ש ה 3D Touch הוא מה שיעיף בסוף את כפתור הבית לגמרי. האפשרות להגיע דרך לחיצות לבחירת האפליקציות ברקע נראית כמו הסנונית הראשונה בכיוון הזה.
ולא אמרנו מילה על מיקרוסופט שמציגה באירוע של אפל! חזון אחרית הימים...
·
נכון, עיפרון ב 99 דולר
אגב, ייתכן ש ה 3D Touch הוא מה שיעיף בסוף את כפתור הבית לגמרי. האפשרות להגיע דרך לחיצות לבחירת האפליקציות ברקע נראית כמו הסנונית הראשונה בכיוון הזה.
ולא אמרנו מילה על מיקרוסופט שמציגה באירוע של אפל! חזון אחרית הימים...
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5245
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
האייפונים החדשים מגיעים באותם גדלים של הקודמים: 4.7 אינץ' ו-6 אינץ'. אבל הם משנים הכל מבפנים. הדבר המשמעותי ביותר מגע תלת מימדי 3D טאץ' כלומר, המכשיר מזהה לחיצה חזקה. אפשר למשל ללחוץ ולקבל אפקט כמו של מקש ימני בעכבר. נניח: לחיצה חזקה על פייסבוק ואז גלילה לעדכון סטטוס ממסך הבית.big27 כתב:האם יש הבדלים משמעותיים בן אייפון 6 לאייפון 6S והאם יותר משמעותיים מאשר היציאה של האייפון 5S מול אייפון 5 בזמנו ?
מה הצפי להגעה לארץ ?
אשמח מאוד לתשובות
תודה רבה...
המכשיר מציג זכוכית חזקה יותר וצבע אדמדם חדש בנוסף לגימור אפור, כסוף וזהב. בפנים יש מעבד מעבד A9 חדש -70% מהיר יותר. 90% מהיר מבחינה גרפית מ-A8וסנסור טביעת אצבע יותר מהיר.
וגם מצלמה חדשה עם חיישן 12 מגהפיקסל שיכולה לצלם וידאו ב-4K. המצלמה הקידמית בת 5 מגהפיקסל. פיצ'ר גאוני: מסך הרטינה משמש כפלאש לצילומי סלפי.
המחירים של האייפונים החדשים זהים לקודמים. 200 דולר ו-299 דולר עם חוזה בארה"ב. בנוסף, מציעים תוכנית חדשה של מכשיר חדש בכל שנה.
אפל מבטיחים שהמכשיר יגיע למהירות גבוה פי 2 בחיבור וי.פי וחיבור LTE מהיר יותר בשלל תדרים.
נילקח מאתר ynet , תוכל לקרוא על הכל פה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4699409,00.html
לגבי הגעת המכשיר החנויות הפרטיות יביאו כבר בחודש ה-10 לדעתי..
יש לך עוד קישור תוכל לקרוא פה:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 12,00.html
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5245
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
סיכום שלי לגבי הארוע..היה ארוך הפעם שעתיים מעייף
טוב כפי שידענו כל מה שהודלף לרשת, ידענו מראש..
אבל ההפתעה היתה "העיפרון" תאמת נראה מרשים מאוד..נקווה שיוכל לעשות הרבה דברים..
לגבי האייפון אין חדש תחת השמש,תמיד זה ככה בדגם ה-S..
בגדול אותה גברת וקצת שינוי "אדרת" רק הקרביים מבפנים שופצר
טוב כפי שידענו כל מה שהודלף לרשת, ידענו מראש..
אבל ההפתעה היתה "העיפרון" תאמת נראה מרשים מאוד..נקווה שיוכל לעשות הרבה דברים..
לגבי האייפון אין חדש תחת השמש,תמיד זה ככה בדגם ה-S..
בגדול אותה גברת וקצת שינוי "אדרת" רק הקרביים מבפנים שופצר
את העפרון אי אפשר להשוות לעט סטיילוס רגיל (היה לי אחד לאייפד). פה מדובר בעט עם חיישן תנועה וחיישן עוצמה- לפי הוידאו נראה מדוייק להפליא. יכול להיות כלי עבודה לעריכת תמונות ו100 דולר בשביל זה זה לא כזה הרבה. אתם יודעים כמה עולה טאבלט לריטוש? הרבה יותר.
בכלל האייפד פרו יחד עם המקלדת יכול להוות סוף סוף תחליף לpc! יש רק חסרון וזה המחיר.
לגבי האייפונים- ברגע שאפל הכניסה את הטכנולוגיה של הלחיצה לשעון ולמק, זה היה צפוי שיגיע גם לאייפון- לא צריך להיות אנאליסט בשביל להבין את זה. מצלמה- עדכון מתבקש (למרות שהמצלמה של ה6 מעולה) שאר הדברים דיי צפויים.
האפל טיוי: אין כל כך מה לעשות איתו בארץ. כל השירותים סגורים לנו חוץ מהאייטונס סרטים ומוזיקה. AppStore לטיוי עוד דרך להגדיל את ההכנסות של אפל עם מינימום ״עבודה״- את זה הם משאירים למפתחים. התמחור של האפל טיוי- גבוה מידי לטעמי.
בכלל האייפד פרו יחד עם המקלדת יכול להוות סוף סוף תחליף לpc! יש רק חסרון וזה המחיר.
לגבי האייפונים- ברגע שאפל הכניסה את הטכנולוגיה של הלחיצה לשעון ולמק, זה היה צפוי שיגיע גם לאייפון- לא צריך להיות אנאליסט בשביל להבין את זה. מצלמה- עדכון מתבקש (למרות שהמצלמה של ה6 מעולה) שאר הדברים דיי צפויים.
האפל טיוי: אין כל כך מה לעשות איתו בארץ. כל השירותים סגורים לנו חוץ מהאייטונס סרטים ומוזיקה. AppStore לטיוי עוד דרך להגדיל את ההכנסות של אפל עם מינימום ״עבודה״- את זה הם משאירים למפתחים. התמחור של האפל טיוי- גבוה מידי לטעמי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הבעייה המרכזית שלי עם ה3D TOUCH זה שבהדגמה - שמראים לנו מסך נקי זה נחמד מאוד, אבל כשהאצבע/יד על המסך - אני קצת יותר מתקשה להבין איך נעשה בזה שימוש. כשאנחנו בקצוות המכשיר זה אולי הגיוני - אבל כשאנחנו לוחצים על משהו באמצע המסך?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צריך אולי בדומה לפתרון אחר שראיתי כזה, זה שתהיה מעין מקלדת שתהווה MAC שלהם, ואם לבד זה מבוסס ios ועם המקלדת זה בעצם מחשב קומפלט שמריץ MAC OS.nati-va כתב: בכלל האייפד פרו יחד עם המקלדת יכול להוות סוף סוף תחליף לpc! יש רק חסרון וזה המחיר....