שלום לכולם,
מישהו יכול לחוות את דעתו על הטלוויזיה הזאת? אולי למישהו יש ניסיון עם הייסנס באופן כללי ויכול לתת המלצה או אזהרה מפני דברים מסויימים?
בגדול, האם אני עושה טעות שאני הולך על טלוויזיה כל כך זולה? אני לא מחפש SMART וגם לא 3D... מה שמפריע לי קצת זה התדר היחסית נמוך לטלוויזיות היום, למרות שההיגיון אומר שאין לזה משמעות בכלל.
בקיצור, אני אשמח לקצת ייעוץ.
תודה!
Hisense LEDN50D36P
זה לא באמת "תדר", וזה משנה רק אם אתה רוצה החלקת תנועה:
http://www.hometheater.co.il/vp2230025#2230025
לגבי Hisense, לא יודע. חברה אמיתית ליצור טלוויזיות, אבל אין הרבה סקירות מפורטות, אז קשה לדעת. אם אין לך דרישות מיוחדות, והמטרה היא לחסוך, לא הייתי פוסל אם הוא נראה לך בסדר.
http://www.hometheater.co.il/vp2230025#2230025
לגבי Hisense, לא יודע. חברה אמיתית ליצור טלוויזיות, אבל אין הרבה סקירות מפורטות, אז קשה לדעת. אם אין לך דרישות מיוחדות, והמטרה היא לחסוך, לא הייתי פוסל אם הוא נראה לך בסדר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם תרכוש... תשתדל שזה לא יהיה
המפיץ שמביא לך את המסך הביתה
המפיץ שמביא לך את המסך הביתה
- levimadman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
קיבלתי בדיוק השבוע את הדגם שציינת.
כמו כן, ברשותי דגם ישן יותר של החברה.
שתי הטלויזיות משמשות אותי לשימושים "בסיסיים" - לסרטים לגלישה באינטרנט כשהמחשב מחובר, לא למשחקים(כך שלא אוכל להעיד על הInput Lag/Latency).
לעניות דעתי, הלא מקצועית יש לומר, הטלויזיות פשוט מעולות - התמונה חיה והצבעים, ככל הנראה מדויקים.
לא ראיתי "מריחות תנועה" מאסיביות, כמו כן, לא ראיתי זליגת אור חריגה.
ביחס למחיר הטלויזיה - היא פשוט מציאה - שים לב שקיימות בה רק שתי כניסות HDMI.
רק תדאג ל3 שנות אחריות מהיבואן הרשמי.
לא ברור לי למה בפורום הזה לא עושים ביקורת רשמית על טלויזיות סיניות ובפרט Hisense - אני חושב שהיא תופסת תאוצה בשנים האחרונות ועל למחירים שלהם - אין מתחרים.
כמו כן, ברשותי דגם ישן יותר של החברה.
שתי הטלויזיות משמשות אותי לשימושים "בסיסיים" - לסרטים לגלישה באינטרנט כשהמחשב מחובר, לא למשחקים(כך שלא אוכל להעיד על הInput Lag/Latency).
לעניות דעתי, הלא מקצועית יש לומר, הטלויזיות פשוט מעולות - התמונה חיה והצבעים, ככל הנראה מדויקים.
לא ראיתי "מריחות תנועה" מאסיביות, כמו כן, לא ראיתי זליגת אור חריגה.
ביחס למחיר הטלויזיה - היא פשוט מציאה - שים לב שקיימות בה רק שתי כניסות HDMI.
רק תדאג ל3 שנות אחריות מהיבואן הרשמי.
לא ברור לי למה בפורום הזה לא עושים ביקורת רשמית על טלויזיות סיניות ובפרט Hisense - אני חושב שהיא תופסת תאוצה בשנים האחרונות ועל למחירים שלהם - אין מתחרים.