שלום
בעוד יומיים נוסעים לטיול גדול במזרח ארה"ב.
התלבטויות החלו עם XBOX One ולבסוף הסתיימו עם PS4
בהתחלה חשבתי לרכוש את הקונסולה עצמה בארה"ב עם משחקים פיסיים (דיסקים) + שלט ספייר.
כעת יש לי התלבטות ואני נוטה לקנות את הקונסולה בארץ, לא כ"כ בגלל האחריות, אבל כן בגלל שההפרש הוא לא כ"כ גדול.
מחיר בארה"ב לקונסולה הוא כ1700 ש"ח כולל מיסים (אולי כמה שקלים פחות) ואילו בארץ ראיתי מחירים של ~1900שח (כן ברור לי שללא אחריות של ישפאר).
לא נראה לי שווה לקנות בחול ולהסחב איתו + אין אחריות+ מכס בארץ? וכל זה בשביל כ 200 ש"ח הפרש.
מה שמביא אותי לשאלות הבאות אליכם:
האם זה אמור לעניין אותי עם הקונסולה שאני קונה בארץ היא PAL או NTSC?
האם משחקים שאני אקנה בארה"ב (שוב - הכוונה לדיסקים פיסיים) יעבדו על קונסולה שאקנה בארץ?
תודה
רכישת קונסולת PS4 בארץ ומשחקים פיסיים בארה"ב
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
נכון, אין חשיבות ללדגם, אם הוא PAL או NTSC, כל משחק שתביא מארה"ב יעבוד לך על המכשיר.locus כתב:שלום
בעוד יומיים נוסעים לטיול גדול במזרח ארה"ב.
התלבטויות החלו עם XBOX One ולבסוף הסתיימו עם PS4
בהתחלה חשבתי לרכוש את הקונסולה עצמה בארה"ב עם משחקים פיסיים (דיסקים) + שלט ספייר.
כעת יש לי התלבטות ואני נוטה לקנות את הקונסולה בארץ, לא כ"כ בגלל האחריות, אבל כן בגלל שההפרש הוא לא כ"כ גדול.
מחיר בארה"ב לקונסולה הוא כ1700 ש"ח כולל מיסים (אולי כמה שקלים פחות) ואילו בארץ ראיתי מחירים של ~1900שח (כן ברור לי שללא אחריות של ישפאר).
לא נראה לי שווה לקנות בחול ולהסחב איתו + אין אחריות+ מכס בארץ? וכל זה בשביל כ 200 ש"ח הפרש.
מה שמביא אותי לשאלות הבאות אליכם:
האם זה אמור לעניין אותי עם הקונסולה שאני קונה בארץ היא PAL או NTSC?
האם משחקים שאני אקנה בארה"ב (שוב - הכוונה לדיסקים פיסיים) יעבדו על קונסולה שאקנה בארץ?
תודה...
מה שאני כן ממליץ, זה שבשובך עם המשחקים והפעלת הקונסולה, תפתח משתמש אמריקאי, שילווה את המשחקים בהתאם.
כי במידה ותרצה לרכוש מהחנות של סוני בעתיד תוכן DLC למשחקים - שתהיה לך תאימות.
בנוסף, כמשתמש אמריקאי אתה נחשף לחנות האמריקאית שהיא הכי זולה בעצם.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
שנה טובה,locus כתב:המון תודה גל
האם פתיחת משתמש אמריקאי לא תמנע מהילדים לשחק משחקים ברשת עם חברים מהארץ?
שנה טובה...
לא, אין שום בעיה, אין קשר בין השיוך המקומי לחנות ולפרופיל - לבין המשחק ברשת.
אתה תמיד תשויך לשרתים הקרובים ביותר.