כבלים לרשת ביתית - המלצה על סוג והיכן לקנות
דירה בבניה. כרגע לפני השחלה של כבלים מהמרכז של הדירה (המיקום העתידי של ארון תקשורת עם patch panel והציודים) לחדרים.
מתלבט בין cat6, cat6A, cat7.
אין ספק שכרגע cat6 מספיק, אבל תשתית לא מקימים בכל יום ולהבנתי, אין פער משמעותי במחירים.
1. בכל זאת - על איזה סוג כבל ממליצים?
2. קשיח או גמיש?
3. היכן ממליצים לרכוש ואיזו פרמה? אני מאיזור המרכז, אבל נייד למדי...
תודה רבה על העזרה.
מתלבט בין cat6, cat6A, cat7.
אין ספק שכרגע cat6 מספיק, אבל תשתית לא מקימים בכל יום ולהבנתי, אין פער משמעותי במחירים.
1. בכל זאת - על איזה סוג כבל ממליצים?
2. קשיח או גמיש?
3. היכן ממליצים לרכוש ואיזו פרמה? אני מאיזור המרכז, אבל נייד למדי...
תודה רבה על העזרה.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אתה לא חייב איש מקצוע, זה מאוד פשוט לביצוע ואם יש לך ידיים טכניות טובות אין שום סיבה שלא תעשה את העבודה לבד, אנחנו כאן בפורום בכדי לתמוך ולענות לך על שאלות, לגבי הכבל, יש את Media Galaxy
ההשחלות מתוכננות לשבוע הבא ואני כבר צריך לרכוש את הכבלים.JEXY כתב:יש עוד זמן.
כרגע אין לך מה לחשוב על זה בכלל.
תדאג שיכינו תשתית כראוי ולקראת הכניסה תזמין איש מקצוע על מנת לקבל הצעת מחיר לביצוע עבודה....
כאמור, מתלבט לגבי סוג הכבל ולגבי מקום מומלץ לרכישה.
אשמח לחוות דעתך.
·איזה סוג של כבל כדאי לרכוש?ֿValorHeart כתב:אתה לא חייב איש מקצוע, זה מאוד פשוט לביצוע ואם יש לך ידיים טכניות טובות אין שום סיבה שלא תעשה את העבודה לבד, אנחנו כאן בפורום בכדי לתמוך ולענות לך על שאלות, לגבי הכבל, יש את Media Galaxy...
גמיש, קשיח?
מאיזה יצרן (סיני, טלדור, אחר).?
היכן מומלץ לרכוש?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- ValorHeart
- חבר ותיק

נפלה כאן טעות, כבל קשיח לא מיועד ללחיצת קונקטורים, אלא לחיבור קורונה בלבד, כבל גמיש יכול להיות מחובר גם בקורונה וגם אפשר ללחוץ עליו ראשים של כבל רשת, מיכוון שהוא בנוי מהרבה סיבים דקים של נחושת אשר לא נשברים ויוצרים נתק כמו בכבל רשיח כאשר לוחצים עליו ראש.
- ValorHeart
- חבר ותיק

לפי התקן כבל קשיח נועד ללחיצת קורונה בלבד, ואם זאת כבל גמיש מתאים גם ללחיצת ראשי RJ45, אתם מוזמנים לבדוק זאת.