יש לי את המערכת קולנוע הזאת של LG
[img2=200x150]http://www.lg.com/africa_en/images/home ... 00x150.jpg[/img2]
הקליטת רדיו של המערכת לא משהו כל כך יש תחנות שהיא קולטת ויש כאלה שלא שאני מזיז את האנטנה היא מצליחה לקלוט תחנות חיברתי כבלים מאריכים שיגיעו לחלון ועדיין הקליטה משובשת אני גם הוצאתי את האנטנה מחוץ לחלון וזה לא הכי עזר
החיבור של האנטנה נראה ככה זה אותו חיבור של האנטנה הקצרה שמגיעה עם המערכת (המערכת נרכשה בחו"ל) http://www.ebay.com/itm/FM-Radio-Hi-Fi- ... 2c85e45321
למשל רוב התחנות נקלטות אבל תמיד יש תחנה אחת או שניים שלא נקלטות כמו רדיו ללא הפסקה ורדיו תל אביב
אני גר במרכז הארץ ומשום מה שהוצאתי את האנטנה הצלחתי גם לקלוט חלש את רדיו צפון ללא הפסקה בתדר 104.5FM וקול המוסיקה מחיפה ב98.5 ולאחר שהזזתי את האנטנה הצלחתי לקלוט את גלגלצ בתדר 99.8 מאזור השומרון
המערכת ממוקמת בחדר רגיל בבית פרטי
אני מחפש אנטנה פנימית טובה יותר אין לי ממש אופציה לחיצונית כי זה עסק יקר ולעשות חורים והכל
קליטת רדיו במערכת קולנוע ביתית
זו מלחמה אבודה, חבל על האנרגיות שלך.
ברשותי רסיבר עם רדיו ברמה טובה, כאשר נתקלתי בהפרעות קליטה עם אנטנה פנימית, התקנתי אנטנה חיצונית רצינית.
בתחנות מסויימות השתפרה הקליטה, ואילו באחרות, קיבלתי עוצמה גבוה יותר, של רעשים מהסביבה.
אנו חיים בתקופה טכנולוגית, בה כל מכשיר כמעט נשדר.
כנראה, שירורונים אלה כמו ראוטרים שלטים וכו', מתלבשים על התדרים, וגורמים לרעשים.
לכן המלצתי, ומתןך ניסיון, לך לכיוון רדיו דרך האינטרנט, עד כמה שניתן.
ברשותי רסיבר עם רדיו ברמה טובה, כאשר נתקלתי בהפרעות קליטה עם אנטנה פנימית, התקנתי אנטנה חיצונית רצינית.
בתחנות מסויימות השתפרה הקליטה, ואילו באחרות, קיבלתי עוצמה גבוה יותר, של רעשים מהסביבה.
אנו חיים בתקופה טכנולוגית, בה כל מכשיר כמעט נשדר.
כנראה, שירורונים אלה כמו ראוטרים שלטים וכו', מתלבשים על התדרים, וגורמים לרעשים.
לכן המלצתי, ומתןך ניסיון, לך לכיוון רדיו דרך האינטרנט, עד כמה שניתן.
אז אתה אומר שאין מנוס מלהתקין אנטנה חיצונית בגג הבית זה עדיף מאשר פנימית שיש הרבה מכשירי חשמל שגורמים להפרעות
חיפשתי כאן נושאים והיו כאלה שהתקינו אנטנה בגג הבית וקיבלו תוצאות מרשימות
יכול להיות הטיונר של המערכת שיש ברשותי חלש
אבל זה גם תלוי במיקום המערכת ובאנטנה עצמה
חיפשתי כאן נושאים והיו כאלה שהתקינו אנטנה בגג הבית וקיבלו תוצאות מרשימות
יכול להיות הטיונר של המערכת שיש ברשותי חלש
אבל זה גם תלוי במיקום המערכת ובאנטנה עצמה