גיבוי חינמי בין מחשבים מרוחקים
-
uorieldahan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם
אני מחפש תוכנה או תוכנות לגיבוי בין מחשבים שממוקמים במקומות שונים(ללא ענן בתשלום - מכיוון שמדובר בקיבולת גדולה)
(בבית שלי מחשב נייד + מחשב נייח, ובבית אחר מחשב נייח)
במחשב הראשי יהיה את כל החומר (במחשב הנייד לא יהיה הכל מכיוון שאין מספיק קיבולת)
אני מעוניין שיהיה אפשרות לעבוד על הקבצים בשני המקומות (ניסיתי את קראשפלאן אבל זה דחוס ולא יודעים מה כבר עבר גיבוי עד שלא בודקים בתוכנה)
הגיבוי הראשוני יכול להתקיים באותו בית על מנת לחסוך זמן ותעבורת אינטרנט
אשמח גם לאופציה של גירסאות קבצים
בבקשה תעזרו לי
אני כבר הרבה זמן מתכנן ולא מצליח לבצע את זה בצורה חכמה.
אני מחפש תוכנה או תוכנות לגיבוי בין מחשבים שממוקמים במקומות שונים(ללא ענן בתשלום - מכיוון שמדובר בקיבולת גדולה)
(בבית שלי מחשב נייד + מחשב נייח, ובבית אחר מחשב נייח)
במחשב הראשי יהיה את כל החומר (במחשב הנייד לא יהיה הכל מכיוון שאין מספיק קיבולת)
אני מעוניין שיהיה אפשרות לעבוד על הקבצים בשני המקומות (ניסיתי את קראשפלאן אבל זה דחוס ולא יודעים מה כבר עבר גיבוי עד שלא בודקים בתוכנה)
הגיבוי הראשוני יכול להתקיים באותו בית על מנת לחסוך זמן ותעבורת אינטרנט
אשמח גם לאופציה של גירסאות קבצים
בבקשה תעזרו לי
אני כבר הרבה זמן מתכנן ולא מצליח לבצע את זה בצורה חכמה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נסה את crashplan.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
uorieldahan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
כתבתי כבר
ניסיתי את קראשפלאן אבל זה דחוס ולא יודעים מה כבר עבר גיבוי עד שלא בודקים בתוכנה.
ובנוסף לזאת אין אפשרות לעשות העתקה ראשונית כדי לחסוך את כל הזמן של העלאה + התעבורה של האינטרנט בבית
האם ישנה דרך CRASHPLAN להעתיק את הקבצים כמו שהם כך שהם יהיו זמינים גם במחשב היעד?
תודה לעוזרים
בעבר חשבתי להשתמש בתוכנה כמו SYNCBACK או COBIAN בתוספת תוכנת שרת FTP על המחשב - האם זה יכול לפתור לי את הבעיה?
ניסיתי את קראשפלאן אבל זה דחוס ולא יודעים מה כבר עבר גיבוי עד שלא בודקים בתוכנה.
ובנוסף לזאת אין אפשרות לעשות העתקה ראשונית כדי לחסוך את כל הזמן של העלאה + התעבורה של האינטרנט בבית
האם ישנה דרך CRASHPLAN להעתיק את הקבצים כמו שהם כך שהם יהיו זמינים גם במחשב היעד?
תודה לעוזרים
בעבר חשבתי להשתמש בתוכנה כמו SYNCBACK או COBIAN בתוספת תוכנת שרת FTP על המחשב - האם זה יכול לפתור לי את הבעיה?
@uorieldahan
·
אני גם מצטרף להמלצות על crashplanת אני מפעיל אותה headless על Synology 412, בכל מקרה, אתה יכול ליצור גיבוי מקומי, להעתיק אותו לדיסק נייד, להעביר אותו "לאתר" השני ושם לבקש מה crashplan להשתמש בו, זה יחסוך לך בדיוק את מה שאתה רוצה.
·
אני גם מצטרף להמלצות על crashplanת אני מפעיל אותה headless על Synology 412, בכל מקרה, אתה יכול ליצור גיבוי מקומי, להעתיק אותו לדיסק נייד, להעביר אותו "לאתר" השני ושם לבקש מה crashplan להשתמש בו, זה יחסוך לך בדיוק את מה שאתה רוצה.