G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
יש מצב שפשוט הלכו קבלים בספק כח שלו.
תיקנתי לא מעט מסכי LCD עם בעיה דומה והקבלים עלו לי שקלים בודדים + ארבעים דקות של עבודה.
לא יודע אבל כמה גובים על תיקון כזה במעבדה, אני מניח שלא פחות מ- 200 ש"ח כי היום אף אחד לא מסכים לקום מהכסא בשביל פחות.
jacko-il כתב:יש מצב שפשוט הלכו קבלים בספק כח שלו.
תיקנתי לא מעט מסכי LCD עם בעיה דומה והקבלים עלו לי שקלים בודדים + ארבעים דקות של עבודה.
לא יודע אבל כמה גובים על תיקון כזה במעבדה, אני מניח שלא פחות מ- 200 ש"ח כי היום אף אחד לא מסכים לקום מהכסא בשביל פחות.
**רק תזהר מאד לא להתחשמל!! אפשר להתחשמל מקבלים של ספקי הכח גם דקות ואפילו שעות לפעמים אחרי שהמסך הוצא מהחשמל!!**
עכשיו, מנסיון שלי עם מסכים אחרים (מה שאומר שלא בטוח שזה מה שיהיה במסך שלך) הולכים בדרך כלל קבלים של 2200uF קטנים יחסית וצרים כאלה. לא חייבים להיות מבוקעים, מספיק שהם מעט נפוחים או מעוותים מעט..
ILANBEN כתב:כמה אלקטרונקה יש שם רואים שהמסך בנוי לתפארת...
היום יש שם שני כרטסים וחצי קטנים ומלא פלסטיקה..
...
מזעור ואינטגרציה הם לרוב דברים חיוביים באלקטרוניקה. זה מוזיל עלויות, ואין בזה רע באופן כללי. יש לך יותר אלקטרוניקה (מבחינה פונקציונלית) ויותר יכולות בטלפון סלולרי ממוצע מאשר במחשב על מלפני כמה עשרות שנים.
לא נראה לי. זה מסוג הדברים שעולים כמה עשרות דולרים ב-eBay, אם תמצא דגם תואם. עם משלוח זה יכול להגיע ל-300-400 ש"ח, אני משער. אולי אפשר למצוא דברים גם בפחות.
אם הבעיה היא באמת בקבלים, אפשר להחליף רק אותם. זה יעלה הרבה פחות, גם אם קונים סוג טוב מחו"ל.