המלצה על E61 יד 2
שלום לכולם
לא כתבתי כאן כמה זמן, אז אהלן
מחפש המלצה למכונה יד 2 E61 (אחרי שנפטרתי מהאוסקר לפני זמן מה)
תקציב : רצוי עד 4
אשמח להמלצות באופן כללי איזה מוכנות מובילות את העולם E61 ברמת המחירים הללו (עוד לא התחלתי לקרוא על E61 אז לא להתנפל עלי)
וגם המלצות אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר מכונה כזאת מגורם אמין שהוא מכיר
ראיתי פה כמה מועדות ביד 2 פה בפורום...אך לא מכיר את העולם של ה E61 ולא יודע מה ממולץ...וגם לא מכיר רמות מחירים
אז אפשרי לכוון גם למודעה שמפורסמת פה שראיתם ונראה שכדי ללכת על זה או אפילו אם אתם מוכרים בעצמכם (מעדיף גורם אמין בפורום מיד 2)
תודה!
לא כתבתי כאן כמה זמן, אז אהלן
מחפש המלצה למכונה יד 2 E61 (אחרי שנפטרתי מהאוסקר לפני זמן מה)
תקציב : רצוי עד 4
אשמח להמלצות באופן כללי איזה מוכנות מובילות את העולם E61 ברמת המחירים הללו (עוד לא התחלתי לקרוא על E61 אז לא להתנפל עלי)
וגם המלצות אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר מכונה כזאת מגורם אמין שהוא מכיר
ראיתי פה כמה מועדות ביד 2 פה בפורום...אך לא מכיר את העולם של ה E61 ולא יודע מה ממולץ...וגם לא מכיר רמות מחירים
אז אפשרי לכוון גם למודעה שמפורסמת פה שראיתם ונראה שכדי ללכת על זה או אפילו אם אתם מוכרים בעצמכם (מעדיף גורם אמין בפורום מיד 2)
תודה!
הי.
אפשרות נוספת; ללכת למקום שבו מתקנים מכונות קפה ולרכוש מהם יד שניה עם אחריות.
אני קניתי את שלי אצל אספרסימו באור יהודה לפני כשלוש שנים, ואני שמח על ההחלטה לעשות זאת.
זה אולי קצת יותר יקר, אבל יש לך 'אבא למכונה'.
בהצלחה.
אפשרות נוספת; ללכת למקום שבו מתקנים מכונות קפה ולרכוש מהם יד שניה עם אחריות.
אני קניתי את שלי אצל אספרסימו באור יהודה לפני כשלוש שנים, ואני שמח על ההחלטה לעשות זאת.
זה אולי קצת יותר יקר, אבל יש לך 'אבא למכונה'.
בהצלחה.
רעיון נחמד, התקשרתי עליו אבל אין לו משהו צפוי נחמד במלאי כרגע
מה אתם אומרים על ה PL62S Lelit, אמור להיות שדרוג משמעותי מהאוסקר לא?
לא רואה עליה יותר מדי מידע ולא רוצה ליפול שוב (סורי כול חסידי האוסקר)
הצלחתי להוריד ל 4300 ויש קבלה שהיא נקנתה לפני 8 חודשיים...
חשוב לציין שבכול תצורה אהיה בלי חיבור ישיר לברז (אני בדירות שכורות נראה בלאגן מדי בשבילי?)
מצאתי עוד כמה מכונות פופולריות כאן אבל הן כולן בנות כמה שנים טובות...נראה לי עדיף להוסיף עוד איזה 500 שח למכונה שהיא בת 8 חודשיים לא?
השאלה אם הלילט מספיק טובה...
מה אתם אומרים על ה PL62S Lelit, אמור להיות שדרוג משמעותי מהאוסקר לא?
לא רואה עליה יותר מדי מידע ולא רוצה ליפול שוב (סורי כול חסידי האוסקר)
הצלחתי להוריד ל 4300 ויש קבלה שהיא נקנתה לפני 8 חודשיים...
חשוב לציין שבכול תצורה אהיה בלי חיבור ישיר לברז (אני בדירות שכורות נראה בלאגן מדי בשבילי?)
מצאתי עוד כמה מכונות פופולריות כאן אבל הן כולן בנות כמה שנים טובות...נראה לי עדיף להוסיף עוד איזה 500 שח למכונה שהיא בת 8 חודשיים לא?
השאלה אם הלילט מספיק טובה...
@kobbi
·
מה רע בליליט?
מה לגבי ה rocket giotto? שמעתי מאלון מקדמה שמדובר במכונה מאוד לא אמינה (על אף הנאמר פה בפורום) שמציפה את המעבדה ומדובר במוצר מדבקה (יש לי גם הצעה אטרקטיבית לגבי הרוקט - 4 אלף למכונה בת שנתיים)
·
מה רע בליליט?
מה לגבי ה rocket giotto? שמעתי מאלון מקדמה שמדובר במכונה מאוד לא אמינה (על אף הנאמר פה בפורום) שמציפה את המעבדה ומדובר במוצר מדבקה (יש לי גם הצעה אטרקטיבית לגבי הרוקט - 4 אלף למכונה בת שנתיים)
@kobbi
·
עוד לא קניתי כלום אפילו לא הלכתי לראות, בשביל זה אני כותב כאן קודם לעשות את השיעורי בית שלפני- אני גם קורא במקביל
עוד מישהו מכיר את הליליט? האם מוכר לכם נושא האמינות של ה rocket ? המידע שנמסר לי מאלון נשמע מאוד אמין והוא ממש מתנגש עם מה שאנשים אומרים כאן..
·
עוד לא קניתי כלום אפילו לא הלכתי לראות, בשביל זה אני כותב כאן קודם לעשות את השיעורי בית שלפני- אני גם קורא במקביל
עוד מישהו מכיר את הליליט? האם מוכר לכם נושא האמינות של ה rocket ? המידע שנמסר לי מאלון נשמע מאוד אמין והוא ממש מתנגש עם מה שאנשים אומרים כאן..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזה בעייה יש עם רוקט? זאת ה E61 הכי מצליחה בעולם...לא מדבקה ולא נעליים.
זאת הטעייה פשוטה מאוד.
זאת הטעייה פשוטה מאוד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
·שלום ,ymg כתב:@kobbi
·
מה רע בליליט?
מה לגבי ה rocket giotto? שמעתי מאלון מקדמה שמדובר במכונה מאוד לא אמינה (על אף הנאמר פה בפורום) שמציפה את המעבדה ומדובר במוצר מדבקה (יש לי גם הצעה אטרקטיבית לגבי הרוקט - 4 אלף למכונה בת שנתיים)...
ראשית תתחדש, מה שמעט "תפס" לי את העין אלו שתי השורות שכתבת כאן - אתה בטוח שזה מה שנאמר לך ? רוקט זאת חברה ותיקה ואמינה וההפך הגמור מחברת מדבקה בהגדרה.
הבחרה פועמת ופועלת בסמוך למילאנו - אתה יכול לראות את האתר שלהם כאן :
http://www.rocket-espresso.it/
מלבד זאת, אתה יכול לשמוע רק דברים טובים כאן בפורום מבעלי הרוקט למיניהן,גם אני ביניהם (בעל רוקט צליני) מכונות מדהימות.
@Ben_p
·
תודה
כן אני בטוח, נאמר , פורשן , נומק בהרבה בצורות, אני רק מצטט מה שנאמר..בטוח שאם כולם פה בעד יש לזה סיבה טובה
בכול מקרה לפחות לגבי זה לא היה שיקול, היות ומדובר במכונה יד 2 העדפתי מכונה מגורם אמין במצב שמור מאוד, במכונה יד 2 זה נראה לי יותר חשוב מההבדלים בין 2 חברות טובות (רוקט ו bezzera ) ובמיוחד בראש E61
·
תודה
כן אני בטוח, נאמר , פורשן , נומק בהרבה בצורות, אני רק מצטט מה שנאמר..בטוח שאם כולם פה בעד יש לזה סיבה טובה
בכול מקרה לפחות לגבי זה לא היה שיקול, היות ומדובר במכונה יד 2 העדפתי מכונה מגורם אמין במצב שמור מאוד, במכונה יד 2 זה נראה לי יותר חשוב מההבדלים בין 2 חברות טובות (רוקט ו bezzera ) ובמיוחד בראש E61