רסיבר פיוניר SC-LX78-K
שלום
נפלה בחלקי הזדמנות (עקב רילוקיישן של אחי לעבודה בחול למספר שנים), קיבלתי רסיבר פיוניר SC-LX78-K בן חצי שנה עדיין בקופסא ללא שימוש.
אני לא מחשיב עצמי כאודיופיל ועיקר השימוש הוא בקולנוע ביתי ומעט מוזיקה.
בכל אופן נראה לי שמגבר כזה הוא "אובר קווליפייד" עבורי...
האם כדאי לי למכור? ואם כן באיזה מחיר?
באם החלטתי להשאיר את המגבר, איזה רמקולים יתאימו למפלצת הזו על מנת לנצל את היכולות שלו? עדיפות לסט לווינים אבל לא פוסל גם קדמיים/רצפתיים (מזכיר כי השימוש העיקרי הוא ק"ב)
תודה J
נפלה בחלקי הזדמנות (עקב רילוקיישן של אחי לעבודה בחול למספר שנים), קיבלתי רסיבר פיוניר SC-LX78-K בן חצי שנה עדיין בקופסא ללא שימוש.
אני לא מחשיב עצמי כאודיופיל ועיקר השימוש הוא בקולנוע ביתי ומעט מוזיקה.
בכל אופן נראה לי שמגבר כזה הוא "אובר קווליפייד" עבורי...
האם כדאי לי למכור? ואם כן באיזה מחיר?
באם החלטתי להשאיר את המגבר, איזה רמקולים יתאימו למפלצת הזו על מנת לנצל את היכולות שלו? עדיפות לסט לווינים אבל לא פוסל גם קדמיים/רצפתיים (מזכיר כי השימוש העיקרי הוא ק"ב)
תודה J
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·Alon_Solo כתב:עם כל הכבוד לרסיבר הזה, לא היית צריך לפתוח כאן עוד שרשור עליו. אודיו יוקרתי הוא לא....
בעצם מדוע לא, אלון?
אין מדובר כאן ברסיבר מרמת ביניים, בטח ובטח לא מרמת כניסה.
לפחות בעיניי, בהחלט נכנס לקטגוריה של אודיו יוקרתי...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@bariko
·הכוונה הייתה שהספיק השרשור שנפתח בפורום קל״ב ולא היה צורך בשרשור באודיו יוקרתי. לא לשם מכוון שואל השאלה. הוא רוצה משהו פשוט לקל״ב עם עדיפות לסטליטיים ובמקרה התגלגל אליו הרסיבר. בלי קשר, אני חושב שהוא פחות ״אודיו יוקרתי״ למרות שהוא מהסדרה הגבוהה של פיונייר.
·הכוונה הייתה שהספיק השרשור שנפתח בפורום קל״ב ולא היה צורך בשרשור באודיו יוקרתי. לא לשם מכוון שואל השאלה. הוא רוצה משהו פשוט לקל״ב עם עדיפות לסטליטיים ובמקרה התגלגל אליו הרסיבר. בלי קשר, אני חושב שהוא פחות ״אודיו יוקרתי״ למרות שהוא מהסדרה הגבוהה של פיונייר.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לא חושב כך, אבל לא משנה.