מה מומלץ יותר מבין שני המכשירים ? samsung S5 או LGg3 ?
הבנתי שישנה בעיית התחחמות ב-lg g3 בעייה שאמורה להיפתר העידכון גירסה עם שליחת המכשיר למעבדות היצרן.
בקיצור, מה לקנות מבין שניהם ? איזו חברה נותנת את השירות טוב ביותר ? (או לפחות הסביר)?
תודה
samsung S5 או LGg3
@mn33
·
במכשיר G3 באג חמור הגורם להופעת הודעתשגיאה ללא הרף על המסך. הודעת השגיאה היא "מסך הבית הופסק" ושמאשרים את ההודעה מתבצע אתחול של המסך הלוקח כמה שניות. פשוט קקה לגמרי. אלפים סובלים מהבאג הזה! יבואני ה- G3 מתעלמים לגמרי. אין שום עדכון גרסה רונלייט, היבואן הרשמי, מורחים אותנו. אותי אישית מורחים עם "העדכון גירסא" הזה ממרץ 2015. קרא ברשת, לא צפוי פורמלית עדכון גרסא ל G3. אנחנו עם לוליפופ 5.0, והבאג הנאחס, לעולמים.
·
במכשיר G3 באג חמור הגורם להופעת הודעתשגיאה ללא הרף על המסך. הודעת השגיאה היא "מסך הבית הופסק" ושמאשרים את ההודעה מתבצע אתחול של המסך הלוקח כמה שניות. פשוט קקה לגמרי. אלפים סובלים מהבאג הזה! יבואני ה- G3 מתעלמים לגמרי. אין שום עדכון גרסה רונלייט, היבואן הרשמי, מורחים אותנו. אותי אישית מורחים עם "העדכון גירסא" הזה ממרץ 2015. קרא ברשת, לא צפוי פורמלית עדכון גרסא ל G3. אנחנו עם לוליפופ 5.0, והבאג הנאחס, לעולמים.
3 אנשים במשפחה עם ה G3 ולאף אחד מהם אין את הבעיה הזאת
ככל הנראה בעיה אצלך
אף על פי כן ולמרות זאת.. אני הייתי בוחר ב S5.. (זה גם מה שיש לי), אבל לאימי רכשתי את ה G3 וגם היא מרוצה
אבל כל אחד והעדפותיו הוא... אין הבדל גדול בין המכשירים ושניהם מצויינים
הבדלים מעטים:
1. ה G3 מעט זול יותר בערך ב10%-15%.. אז אולי גם זה שיקול בשבילך
2. ה G3 מכיל מסך גדול יותר 5.5 אינץ לעומת 5.1 אינץ
3. ה S5 מכיל רזולוציה נמוכה יותר שלדעתי זה יתרון, כי המעבד ב G3 צריך לעבוד קשה יותר כדי לספק את הרזולוציה הגבוהה שלו ולכן משחקים יעבוד מעט לאט יותר (S5 עם 1080P ה G3 עם 1440P)
4. לקנות רק את ה G3 32GB כי הוא מגיע גם עם זיכרון ראם של 3 גיגה לעומת 2 גיגה בS5 וזה מקנה לו עבודה שוטפת יעילה יותר ביומיום..
5. המצלמה ב S5 מעט איכותית יותר מבחינת תוצאות הצילום בתנאים זהים, אבל המרחק ביניהם הוא לא גדול ושניהם מספקים תמונות יפות
בהצלחה במה שתקנה
רמי
ככל הנראה בעיה אצלך
אף על פי כן ולמרות זאת.. אני הייתי בוחר ב S5.. (זה גם מה שיש לי), אבל לאימי רכשתי את ה G3 וגם היא מרוצה
אבל כל אחד והעדפותיו הוא... אין הבדל גדול בין המכשירים ושניהם מצויינים
הבדלים מעטים:
1. ה G3 מעט זול יותר בערך ב10%-15%.. אז אולי גם זה שיקול בשבילך
2. ה G3 מכיל מסך גדול יותר 5.5 אינץ לעומת 5.1 אינץ
3. ה S5 מכיל רזולוציה נמוכה יותר שלדעתי זה יתרון, כי המעבד ב G3 צריך לעבוד קשה יותר כדי לספק את הרזולוציה הגבוהה שלו ולכן משחקים יעבוד מעט לאט יותר (S5 עם 1080P ה G3 עם 1440P)
4. לקנות רק את ה G3 32GB כי הוא מגיע גם עם זיכרון ראם של 3 גיגה לעומת 2 גיגה בS5 וזה מקנה לו עבודה שוטפת יעילה יותר ביומיום..
5. המצלמה ב S5 מעט איכותית יותר מבחינת תוצאות הצילום בתנאים זהים, אבל המרחק ביניהם הוא לא גדול ושניהם מספקים תמונות יפות
בהצלחה במה שתקנה
רמי
כל מי שקנה g3 באחריות של היבואן רונלייט נדפק עם הבאג הזה
@gmb
·
יש מי שקנו מחברות הסוללר ושם אין בעיה.
·
יש מי שקנו מחברות הסוללר ושם אין בעיה.