שאלה לפני קניה של Xbox

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,
אני לפני קניה של קונסולה חדשה ליום הולדת של הבן שלי ( סתם תרוץ עבור אשתי ) ואשמח לעזרתכם :
ראשית קהל היעד בת בן ובת 6 , 10 , 16 ואנוכי כמובן...
עד היום יש בבית WII פרוץ, כל המשחקים יושבים על HD חיצוני ( זה גם מה שאני מחפש בחדש ).

אני מתלבט לגבי Xbox 360...
1. אני מבין שהפריצה הרלוונטית לי היא RGH המאפשרת לשחק מ HD חיצוני
2. האם אפשר להסתפק במכשיר עם 4GB ( יש לי כונן חיצוני 1T עבור המשחקים )
3. האם נכון הדבר שלא כל הקונסולות ניתנות לפריצה ?
4. החבילות אשר כוללות קונסולה פרוצה + שלט נוסף וקינקט מגיעות למחירים של 2,500 ש"ח - 3,000 ש"ח ואותן חבילות ללא פריצה עול כ 1,000 ש"ח פחות. לא שווה לפרוץ אחר כך בעלות של 300 ש"ח בלבד ?
5. מצאתי ברשת בחנות צ'פזול עסקה ב 1,999 ש"ח הכוללת קונסולה פרוצה RGH + קינקט + שלט נוסף
להלן הלינק : http://chipzol.co.il/PAGE813.asp אבל לא ראיתי שמשהו כאן בפורום קנה או ממליץ עליהם.
המחיר שלהם די חשוב ביחס למחירים בדומינטור = 3,000 ש"ח או באנג'ויסטיק 2,850 ש"ח ( כולל 500GB פנימי + ערכת טעינה לשלטים ) אשר יקרים במאות שקלים.
אם אני מגיע לצ'פזול לרכישה, בודק והכל עובד ( מכונן חיצוני ), יש משהו נוסף שאני צריך לבדוק, לחשוש ממנו ?
אני מאיזור הקריות, אשמח לקבל המלצות על חנות זולה ואמינה.
6. אשמח לעזרה עם מילוי ה HD במשחקים (-:

תודה רבה לכל העוזרים,
שבוע נפלא,
אופיר.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

ofdi כתב:שלום חברים,
אני לפני קניה של קונסולה חדשה ליום הולדת של הבן שלי ( סתם תרוץ עבור אשתי ) ואשמח לעזרתכם :
ראשית קהל היעד בת בן ובת 6 , 10 , 16 ואנוכי כמובן...
עד היום יש בבית WII פרוץ, כל המשחקים יושבים על HD חיצוני ( זה גם מה שאני מחפש בחדש ).

אני מתלבט לגבי Xbox 360...
1. אני מבין שהפריצה הרלוונטית לי היא RGH המאפשרת לשחק מ HD חיצוני
2. האם אפשר להסתפק במכשיר עם 4GB ( יש לי כונן חיצוני 1T עבור המשחקים )
3. האם נכון הדבר שלא כל הקונסולות ניתנות לפריצה ?
4. החבילות אשר כוללות קונסולה פרוצה + שלט נוסף וקינקט מגיעות למחירים של 2,500 ש"ח - 3,000 ש"ח ואותן חבילות ללא פריצה עול כ 1,000 ש"ח פחות. לא שווה לפרוץ אחר כך בעלות של 300 ש"ח בלבד ?
5. מצאתי ברשת בחנות צ'פזול עסקה ב 1,999 ש"ח הכוללת קונסולה פרוצה RGH + קינקט + שלט נוסף
להלן הלינק : http://chipzol.co.il/PAGE813.asp אבל לא ראיתי שמשהו כאן בפורום קנה או ממליץ עליהם.
המחיר שלהם די חשוב ביחס למחירים בדומינטור = 3,000 ש"ח או באנג'ויסטיק 2,850 ש"ח ( כולל 500GB פנימי + ערכת טעינה לשלטים ) אשר יקרים במאות שקלים.
אם אני מגיע לצ'פזול לרכישה, בודק והכל עובד ( מכונן חיצוני ), יש משהו נוסף שאני צריך לבדוק, לחשוש ממנו ?
אני מאיזור הקריות, אשמח לקבל המלצות על חנות זולה ואמינה.
6. אשמח לעזרה עם מילוי ה HD במשחקים (-:

תודה רבה לכל העוזרים,
שבוע נפלא,
אופיר.
...
היי
1. נכון.
2. כן, אך חשוב יהיה לבצע לכונן החיצוני שלך פירמוט ב XBOX עצמו, כלומר דרך הממשק שלו, תוך הקצאת 32GB של מקום לטובת שמירות ודברים מהסוג הזה.
3. נכון.
4. רעיון נחמד, אך לרוב הקונסולות הללו אינן ניתנות לפריצה.
5. נראה כמו עסקה טובה, תגיע, תבדוק, אם תקין - לא רואה סיבה מדוע שלא, רק תוודא שאתה לוקח משחק חדש יחסית, אני מציע משחק כגון MADDEN NFL 16, יצא ממש לא מזמן, ואם הוא יעלה - הכל יעלה.
6. אתה יכול לפנות אליי, אוכל לפרמט לך את הכונן במכשיר שלי (חוסך לך צעד כבר) וגם לשים לך משחקים, אך קח בחשבון שזה להשאיר לי את הכונן לאיזה יום-יומיים, כי זה לוקח קצת זמן (עבודה+ילדים, אתה מבין :-) )

ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

@gal-cohen

גל בוקר טוב,
תודה רבה על התגובה המהירה...
אגש לציפזול ואבדוק.
לגבי עזרתך לעניין ה HD, המון המון תודה, אשמח להעזר בך... אני מבין ( מהתגובות שלך בפורום ) שאתה גם מהאיזור,
נדבר בפרטי.

שוב תודה רבה ושבוע נפלא,
אופיר.
·

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”