קניית טלוויזיה Lg 60uf8500 בארצות הברית
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לא ממש הבנתי אבל אם כוונתך שבדקת והמסך תומך ב220v וב60/50 הרץ אז הוא בתאימות מלאה לאירופה. מבחינת פרמטרים אלה. עוד הבדלים יכולים להיות בממיר הפנימי מה שלא יאפשר קליטת עידן פלוס ללא רכיב חיצוני (אם זה בכלל רלוונטי) וכמובן העיניין של עברית אם זה חשוב לך (תפריטים וייתכן אף כתוביות)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רק להוסיף משהו כי נראה לי שיש כאן בלבול.
יש שני דברים שצריך לשים לב אליהם - הראשון יחסית פשוט וזה תאימות למתח חשמל. בארה"ב המתח הוא 110V ב- 60Hz ובארץ אנחנו עם 220V ב- 50Hz. אם המסך יודע לקבל ולעבוד עם המתח והתדר בארץ אז בעיה אחת פתרת (אחרת צריך לחבר את המסך עם שנאי מתח)
הבעיה השניה היא תמיכה בתדר השידור. השידור בארה"ב גם הוא ב- 60Hz (לא שייך כרגע לעידן+ אלא בכלל לשידורים) אז אם הטיונר של המסך לא תומך ב- 50Hz לא תוכל לקלוט כאן כלום בלי ממיר אות חיצוני. סתם דוגמא, אם המסך תומך ב- 1080i 60Hz אך לא תומך ב- 1080i 50Hz אז לא תוכל לצפות גם בשידורים של Yes/HOT מפני שזה האות בו הם משדרים.
*מה שכן, כבר יצא לי לשמוע על מסכים שלא רשום בשום מקום שהם תומכים גם בתדרי 50Hz אבל בפועל הם עבדו בסדר איתם. ממליץ לך לברר את הדברים האלה לפני שאתה מביא כדי שלא תתקע עם מסך שלא מתאים.*
יש שני דברים שצריך לשים לב אליהם - הראשון יחסית פשוט וזה תאימות למתח חשמל. בארה"ב המתח הוא 110V ב- 60Hz ובארץ אנחנו עם 220V ב- 50Hz. אם המסך יודע לקבל ולעבוד עם המתח והתדר בארץ אז בעיה אחת פתרת (אחרת צריך לחבר את המסך עם שנאי מתח)
הבעיה השניה היא תמיכה בתדר השידור. השידור בארה"ב גם הוא ב- 60Hz (לא שייך כרגע לעידן+ אלא בכלל לשידורים) אז אם הטיונר של המסך לא תומך ב- 50Hz לא תוכל לקלוט כאן כלום בלי ממיר אות חיצוני. סתם דוגמא, אם המסך תומך ב- 1080i 60Hz אך לא תומך ב- 1080i 50Hz אז לא תוכל לצפות גם בשידורים של Yes/HOT מפני שזה האות בו הם משדרים.
*מה שכן, כבר יצא לי לשמוע על מסכים שלא רשום בשום מקום שהם תומכים גם בתדרי 50Hz אבל בפועל הם עבדו בסדר איתם. ממליץ לך לברר את הדברים האלה לפני שאתה מביא כדי שלא תתקע עם מסך שלא מתאים.*
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
האם אתה מזמין את המסך לארץ?
האם אתה מזמין את המסך לארץ?
אם כן, תוכל בבקשה לפרט מהי עלות המשלוח/מיסים, וכו'..
אם כן, תוכל בבקשה לפרט מהי עלות המשלוח/מיסים, וכו'..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·jtk כתב:@castiel
ברכות על התחלת השימוש בחשבון פורום עוד לפי שעברו 11 שנים מהרישום....
איך בכלל אפשר להגיע למצב כזה
בא לי סתם להיכנס לאיזה פורום בישול או משהו ולשריין לי שם משתמש וכו'.. אולי עוד 10 שנים אני אתעניין בזה ואשאל שם שאלות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".