WR1043ND v2.1 נותן מהירויות ופינגים נמוכים
אהלן חברים,
לאחרונה התחברתי לUNLIMITED ואני כרגע דרך הספק 018.
קיבלתי מהם את הראוטר DIR-825 של DLINK לניסיון.. הבאתי ראוטר TPLINK WD1043ND v2 (הכחול) והייתי בטוח שהוא יהיה הרבה יותר טוב... המטרה היתה ראוטר שהWIFI שלו חזק יותר ועם טווח גדול יותר. אבל לפי מה שאני רואה הוא לא זה ולא זה.
כשאני מחבר אותו אני מקבל גם מהירויות וגם פינגים נמוכים יותר (בWIFI), זה יכול להיות?
לצורך הדוגמא, עם הראוטר של DLINK בבדיקת speedtest עם שרת בארץ אני מקבל לא יותר מ 8ms פינג ותמיד בין 92-97 במהירות. ועם הראוטר של TPLINK אני מקבל פינגים 15-25ms תמיד ומהירות בסביבות ה80 מגה.
ייתכן שיש משהו בהגדרות אולי שעשיתי לא טוב? אשמח לעזרה!
לאחרונה התחברתי לUNLIMITED ואני כרגע דרך הספק 018.
קיבלתי מהם את הראוטר DIR-825 של DLINK לניסיון.. הבאתי ראוטר TPLINK WD1043ND v2 (הכחול) והייתי בטוח שהוא יהיה הרבה יותר טוב... המטרה היתה ראוטר שהWIFI שלו חזק יותר ועם טווח גדול יותר. אבל לפי מה שאני רואה הוא לא זה ולא זה.
כשאני מחבר אותו אני מקבל גם מהירויות וגם פינגים נמוכים יותר (בWIFI), זה יכול להיות?
לצורך הדוגמא, עם הראוטר של DLINK בבדיקת speedtest עם שרת בארץ אני מקבל לא יותר מ 8ms פינג ותמיד בין 92-97 במהירות. ועם הראוטר של TPLINK אני מקבל פינגים 15-25ms תמיד ומהירות בסביבות ה80 מגה.
ייתכן שיש משהו בהגדרות אולי שעשיתי לא טוב? אשמח לעזרה!
נערך לאחרונה על ידי smores ב 06/09/2015 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה על התגובה!Ymac כתב:באיזה מכשיר אתה בודק?
הנתב שהביאו לך, שחור או לבן?
אתה מחבר את ה-TP-LINK ישירות ל-ethernet של אנלימיטד או דרך ה-D-LINK?...
1. אני בודק דרך לפטופ חדש (xps 13 החדש) כשהוא מחובר עם WIFI.
2. הנתב של DLINK שקיבלתי הוא ה N הלבן.
3. אני מחבר את ה TP-LINK ישירות לethernet של UNLIMITED.
·Cleaner כתב:@asafsarid האם יש איזשהו שינוי?
אני שואל כי UNLIMITED מגיעים להתקנה אצלי שבוע הבא וגם לי יש את הראוטר הזה.
שווה להשאיר אותו או שלקחת מהם את ה D-LINK שהם מציעים?...
בסופו של דבר החזרתי את ה TP-Link כי פשוט מבדיקות שעשיתי בבית ה D-Link עשה עבודה טובה יותר..
זה קצת הפתיע אותי כי קניתי אותו במיוחד כדי שיהיה חזק יותר, אבל זה לא ממש היה ככה, אז החזרתי ונשארתי עם ה D-Link.
תגיד להם ששמעת שהם מביאים DIR-825 ותשאל אותם אם יש להם אופציה אחרת.. אשמח אם תעדכן גם מה הם אומרים.
חג שמח.