המלצה לראוטר אלחוטי חדש

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
ShlomiAbir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני מחובר לבזק ויש לי 50 מגה.
קודם כל חשוב לי לציין שהתשתית של בזק מסריחה והאינטרנט שלהם פשוט מסריח!
אז ככה,
אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי חדש ויש לי לחבר בערך 6-7 מכשירים כמו אייפד, טלפון וטלוויזית סמארט ומחשב נייד, וחיבור קווי של המחשב הנייח.
אני מחובר בבזק לאינטרנט ויש לי את המודם עם ה-2 תדרים (הדגם הכי חדש של בזק) אבל הבעיה היא שהם עובדים אחד יותר גרוע מהשני ויש לי בעיות באינטרנט אם זה ניתוקים, קליטה חלשה (ששמתי מכשירים להגדיל את הטווח) ובנוסף ההורדות איטיות ויש לי ניתוקים באמצע ההורדות, הכוונה פתאום באמצע ההורדה האינטרנט מתנתק
ובדקתי עם בזק והם אומרים שהכל תקין עם האינטרנט ופשוט אני לא יודע מה לעשות כבר
אני מעוניין לרכוש מודם של חברה חיצונית מבזק, אבל משהו טוב ונורמלי שיריץ לי את האינטרנט כמו שצריך ושיהיה מתקדם ובמהירות גבוהה ושיהיה בנוי להורדות כבדות ובצורה מהירה, פשוט שיהיה מודם טוב חח
אין בעיה בתקציב, אני מוכן להשקיע בשביל מודם איכותי והמחירים בערך 300-400 כמו שראיתי.

אני מתלבט בין כמה דגמים:

1. שאלתי באיזה מקום והמליצו לי על הראוטר הזה שאני לא בטוח לגביו:

https://ksp.co.il/?uin=26964

2. או זה:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13764

איזה מהם יעשה לי את העבודה הכי טובה מבין שניהם לפי הדרישות שציינתי לעיל? או שבכלל אתם ממליצים על מודם אחר שהוא לא שניהם?

חשוב לי שהוא יהיה חדש ומתקדם

תודה לעוזרים :)

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

TP-Link W-DR4300 זה לא כולל בתוכו גם מודם, הוא רק ראוטר (נתב) אלחוטי וזהו.

לא ברור לי איזה מודם יש לך עכשיו או עם איזה ספק אתה עובד, אבל לדעתי לא כיסית את כל האופציות כדי לשלול מאיפה נובעת התקלה.
יהיה עדיף לך להבין יותר למה היו לך ניתוקים לפני שאתה רץ לקנות מכשירים אחרים במאות שקלים ולא לגלות שהבעיה חוזרת על עצמה שוב.

נסית לדבר עם הספק שלך? להחליף לראוטר אחר ולוודא שהבעיה אכן במכשיר שבזק הביאה לך?

ShlomiAbir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

lyor כתב:TP-Link W-DR4300 זה לא כולל בתוכו גם מודם, הוא רק ראוטר (נתב) אלחוטי וזהו.

לא ברור לי איזה מודם יש לך עכשיו או עם איזה ספק אתה עובד, אבל לדעתי לא כיסית את כל האופציות כדי לשלול מאיפה נובעת התקלה.
יהיה עדיף לך להבין יותר למה היו לך ניתוקים לפני שאתה רץ לקנות מכשירים אחרים במאות שקלים ולא לגלות שהבעיה חוזרת על עצמה שוב.

נסית לדבר עם הספק שלך? להחליף לראוטר אחר ולוודא שהבעיה אכן במכשיר שבזק הביאה לך?
...
כרגע יש לי את מודם של נטגר Wireless N600, של בזק עם התדרים של 2.4 ו-5.

[img2=383x255]http://www.netgear.com/images/Products/ ... -large.png[/img2]

אני עובד עם בזק בינלאומי, המודם הזה פשוט גרוע, דיברתי גם עם התמיכה של בזק והם אומרים לי להחליף את המודם ועשיתי את זה 100 פעמים, זה עובד חודש-חודשיים טוב ואז שוב יש בעיות.

היה לי דגם ישן יותר של בזק ששמרתי אצלי בבית, ובדקתי אותו ועובד טוב יותר, ההורדות רצות מהר יותר ולא נתקעות באמצע.

אתה יכול להמליץ לי על משהו אחר? שהוא לפי הדרישות שאמרתי? ושהוא גם מודם וגם נתב אלחוטי? הכוונה שאפשר להשתמש בו גם כ-WIFI וגם כמחשב קווי?

תודה :)

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

לצערי אני לא יכול להמליץ לך על שום דגם "בלב שלם" מכיוון שהתמיכה שיש ליצרנים פה בארץ היא דיי גרועה.

בכל אופן, אני כרגע משתמש בTD-W9980.
יש ברשותי 2 מכשירים כאלו ב2 דירות, אחד מהם היה תקול והייתי צריך להחליף ולנסוע עד עמק חפר בשביל זה (כנראה מזל ממש רע) אבל אתה מוזמן לנסות ולראות אם זה עונה לך על הדרישות.

ShlomiAbir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

lyor כתב:לצערי אני לא יכול להמליץ לך על שום דגם "בלב שלם" מכיוון שהתמיכה שיש ליצרנים פה בארץ היא דיי גרועה.

בכל אופן, אני כרגע משתמש בTD-W9980.
יש ברשותי 2 מכשירים כאלו ב2 דירות, אחד מהם היה תקול והייתי צריך להחליף ולנסוע עד עמק חפר בשביל זה (כנראה מזל ממש רע) אבל אתה מוזמן לנסות ולראות אם זה עונה לך על הדרישות.
...
אתה ממליץ על הדגם הזה? והוא יתאים לתשתיות בארץ?

ואני אוכל לגלוש איתו גם כקווי וגם אלחוטי?

lyor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

כן.

ShlomiAbir פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל