תחליף לאקסטרימר
אחרי שנות שרות יפות הלך השלט וכך הפך את האקסטרימר למשקולת.
מתלבט בין מספר אופציות לפי צרכים שונים:
1.מכשיר בסיסי לניגון תכנים מדיסק חיצוני אפשרות לצפייה בתכנים ממאקו ואתר רשת.
2.מכשיר משולב מקלט עידן שיכול לבצע את הנ"ל כולל הקלטת שידורי עידן.
לגבי 1, האם ה MINIX NEO X6 יענה על הדרישות? (היתרון מכשיר שאפשר לגשת לחנות ולקנות), במידה ולא האם הבנתי מכון שכל קופסת אנדרוייד מעלי אקספרס תספיק? המלצות?
מתלבט בין מספר אופציות לפי צרכים שונים:
1.מכשיר בסיסי לניגון תכנים מדיסק חיצוני אפשרות לצפייה בתכנים ממאקו ואתר רשת.
2.מכשיר משולב מקלט עידן שיכול לבצע את הנ"ל כולל הקלטת שידורי עידן.
לגבי 1, האם ה MINIX NEO X6 יענה על הדרישות? (היתרון מכשיר שאפשר לגשת לחנות ולקנות), במידה ולא האם הבנתי מכון שכל קופסת אנדרוייד מעלי אקספרס תספיק? המלצות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא יותר פשוט לקנות שלט אוניברסלי בכ-100 שקל, להשיג ממישהו לכמה דקות שלט מקורי של אקסטרימר ואז לתכנת אותו?
אלא אם כן זה רק תירוץ לשדרוג...
אלא אם כן זה רק תירוץ לשדרוג...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כרגע אחד המכשירים היחידים הכוללים מקלט עידן+ מובנה ויריצו את מה שאתה צריך (דרך התוכנה Kodi) הוא ה-OpenELEC Wetek.
אבל הדעות פה חלוקות לגבי עדכניות המפרט שלו וחוזק המעבד.
לכן, ההמלצה שלי היא ללכת על מיני PC מבוסס מעבד X86, ולהוסיף לו דונגל עידן+. העף מבט ב"מדריך החומרה" בראש הפורום לאופציות שאתה יכול ללכת עליהן.
אגב, בקודי אתה יכול לצפות בערוצי עידן+ גם ללא התחברות לדונגל ואנטנה (דרך האינטרנט).
אבל הדעות פה חלוקות לגבי עדכניות המפרט שלו וחוזק המעבד.
לכן, ההמלצה שלי היא ללכת על מיני PC מבוסס מעבד X86, ולהוסיף לו דונגל עידן+. העף מבט ב"מדריך החומרה" בראש הפורום לאופציות שאתה יכול ללכת עליהן.
אגב, בקודי אתה יכול לצפות בערוצי עידן+ גם ללא התחברות לדונגל ואנטנה (דרך האינטרנט).
הלוואי... לצערי אנחנו עדיין לא שם. התוסף Israelive מכיל קישורים לשידורים מאפליקציות של מקו/קשת, רשת, חדשות 2, נענע 10, והערוץ הראשון. זה נחמד מאוד אבל לא משתווה לעידן+: איכות הווידאו בשידורי ״רשת״ מתאימה לטלפון מ-2012, אין ערוץ מאוחד לזכייניות ערוץ, 2, בזמן הפרסומות יש לופ מעצבן של פרומואים שחוזר על עצמו די מהר, ואין את החינוכית. לא לכולם זה מתאים. שר התקשורת הקודם הורא להכין תשתית רשמית לשידור עדין+ באינטרנט ,אבל למיטב ידיעתי אין צפי.pixies כתב: אגב, בקודי אתה יכול לצפות בערוצי עידן+ גם ללא התחברות לדונגל ואנטנה (דרך האינטרנט)....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי, אתה קצת מגזים.
האיכות בעידן+ טובה יותר (למעט ערוץ 1 שהוא ב-HD משונמך אך איכותי יותר מעידן+), אבל בשביל פה ושם לצפות בחדשות או בתוכנית כלשהי זה מספיק בהחלט.
אולי זה רק אני, אבל ה"לופ המעצבן" בערוץ 10 עדיף מפרסומות!!
בכל מקרה, תמיד אפשר להוסיף דונגל עידן+ בעלות מצחיקה אם ממש חשוב לך לצפות בפרסומות האיומות והצעקניות שיש פה בארץ.
לפותח השרשור, אתה יכול להתקין קודי על מחשב כלשהו בבית ולהתנסות בעצמך על מסך המחשב לפני שתחליט.
האיכות בעידן+ טובה יותר (למעט ערוץ 1 שהוא ב-HD משונמך אך איכותי יותר מעידן+), אבל בשביל פה ושם לצפות בחדשות או בתוכנית כלשהי זה מספיק בהחלט.
אולי זה רק אני, אבל ה"לופ המעצבן" בערוץ 10 עדיף מפרסומות!!
בכל מקרה, תמיד אפשר להוסיף דונגל עידן+ בעלות מצחיקה אם ממש חשוב לך לצפות בפרסומות האיומות והצעקניות שיש פה בארץ.
לפותח השרשור, אתה יכול להתקין קודי על מחשב כלשהו בבית ולהתנסות בעצמך על מסך המחשב לפני שתחליט.
הלופ סביר מינוס בנענע 10 ורשת. בחדשות 2, זה יכול לחרפן...
אני מסכים בנושא הערוץ הראשון (אם כי, טכנית, שידורי הניסיון T2/HD בעידן טובים יותר) אבל ממש לא הגמזתי לגבי איכות שידורי רשת (גם ערוץ כנסת נראה גבולי) ,וחסרון החינוכית לילדים. בקיצור, זה די מטעה לכתוב שיש עידן+ בקודי.
אני מסכים בנושא הערוץ הראשון (אם כי, טכנית, שידורי הניסיון T2/HD בעידן טובים יותר) אבל ממש לא הגמזתי לגבי איכות שידורי רשת (גם ערוץ כנסת נראה גבולי) ,וחסרון החינוכית לילדים. בקיצור, זה די מטעה לכתוב שיש עידן+ בקודי.