המלצה לטלוויזית 32 זולה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום :-)

לסבתא נמאס שסבא מפריע לה לראות את האח הגדול וסבא החליט להגר לחדר העבודה. הוא מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 32 אינץ, שבא הוא יוכל לצפות בתכני SD, בשילוב עם ערוצי אינטרנט טורקאים ו YouTube (קודי + ראסברי פאי). הוא מעוניין להשקיע 1500-2000 ש"ח.

אני מניח שאפשר ללכת לכל חנות ולקנות טלוויזית Generic במחיר הנ"ל, אבל הייתי שמח לשמוע האם יש טלוויזיה מומלצת במחירים הנ"ל.

תודה! :-)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

אלא אם המטרה היא לחסוך כמה שיותר בעלויות, ובהנחה שלא מדובר בצפיה ממרחק מטר (וגם אז אפשר לשקול), אני חושב שלסבא עדיף 40/42" בטווח מחירים הזה. כדאי לנסות למצוא עם 3 שנים אחריות (צריך לבדוק מה אומרים תנאי האחריות אחרי השנה הראשונה).

אפשר למצוא גם חברות מוכרות (סמסונג, LG...), אבל אם עלויות הן שיקול ואין דרישות מיוחדות, לא הייתי פוסל חברות פחות מוכרות שהן עדיין חברות (TCL, Haier, Skyworth, Hisense). אבל קשה לדעת מה קונים כי אין סקירות.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התגובה jtk.

לא ידעתי שניתן היום להשיג גדלים כאלה בטווח מחירים הזה (עד 2000 ש"ח). אם ככה, המלצה על גדלים כאלה תהיה מצוינית, ויעזור לי למצוא ביקורות קצת יותר מעודכנות בפורום (כי כמעט לא מצאתי ביקורות על גודל 32 במחירים אלו).

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה על התגובה jtk.

לא ידעתי שניתן היום להשיג גדלים כאלה בטווח מחירים הזה (עד 2000 ש"ח). אם ככה, המלצה על גדלים כאלה תהיה מצוינית, ויעזור לי למצוא ביקורות קצת יותר מעודכנות בפורום (כי כמעט לא מצאתי ביקורות על גודל 32 במחירים אלו).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”