שאלה לבעלי ניסיון בהזמנה מEGLOBAL

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847

שליחה

הזמנתי מהם מחשב והם שלחו לי מספר מעקב של DHL-אבל זה כבר יומיים כתוב שהמידע על הפריט התקבל וזה לא משתנה-אז התקשרתי לDHL ושאלתי אותם למה זה ככה והם אמרו לי שהמשלוח עוד לא הגיע אליהם לשליחות, יש לציין שהזמנתי את המחשב כבר ביום שבת ולכן זה מוזר לי שכ"כ הרבה זמן לוקח רק לשלוח את המחשב(זה בערך כבר שבוע שהוא עדיין לא נשלח)-רציתי לדעת האם זה תמיד ככה אצלם?, תוך כמה זמן בד"כ הם שולחים את המוצרים שלהם?, תוך כמה זמן מגיע המשלוח מרגע שDHL אספו אותו לישראל?
ד"א
ניסתי ליצור כמה פעמים קשר עם קורל(הנציגה שלהם)-דרך המייל והיא לא תמיד עונה-לעיתים היא עונה אחר יומיים או משהו כזה-נראה לי שזה יחס קצת מוזר...

Scanner
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512

שליחה

אני הזמנתי מהם שני מחשבים לפני שבועיים בערך. הגיעו אליי תוך ארבעה ימים (עם סופ"ש באמצע)
אז זה לא תמיד ככה...

solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@Scanner
·תגיד גם לך היה כתוב בDHL המידע על המשלוח התקבל-כמה ימים?
אתה יכול לכתוב לי את הסטטוסי הזמנה מDHL כדי שאוכל לדעת איך זה מגיע?

Scanner
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512

שליחה

זה היה לי ליומיים אבל זה משהו שקורה כמעט תמיד בהזמנות מסין עם חברות שילוח כמו DHL.
לא הבנתי לאיזה סטטוס אתה מתכוון.
בשלב מסויים הסטטוס של החבילה יתעדכן למשהו כמו "נאסף מהשולח", ממויין במרכז מיון, נשלח ליעד כלשהו באירופה ומשם לישראל. פה זה יעבור במכס ובתקווה ישוחרר ישר אליך

solidas פותח השרשור
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@Scanner
·אוקי, ץודה כעת ראיתי באתר של DHL שהסטטוס השתנה להמשלוח נמצא בתהליך בהונג קונג, תודה עזרת לי שתהיה שבת שלום ושנה טובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”