אייפוניסט שהחליט להמיר את דתו.. עזרתכם בבקשה :)
שלום לכולם,
מתכוון לעבור ל-LG G3 בימים הקרובים.
1. אשמח אם תוכלו לייעץ לי כיצד אוכל להעביר את המידע הקיים באייפון למכשיר החדש -
וואטסאפ
הסטורית SMS רגיל אם אפשר
תמונות
NOTES
אנשי קשר
2. בכדי שלא אפוצץ את המכשיר סתם באפליקציות, אשמח לקבל המלצות על אפליקציות MUST לכל משתמש אנדרואיד בכלל ו-LG G3 בפרט.
תודה מראש
דניאל
וואטסאפ
הסטורית SMS רגיל אם אפשר
תמונות
NOTES
אנשי קשר
2. בכדי שלא אפוצץ את המכשיר סתם באפליקציות, אשמח לקבל המלצות על אפליקציות MUST לכל משתמש אנדרואיד בכלל ו-LG G3 בפרט.
תודה מראש
דניאל
- zooty
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
קודם כל כל הכבוד !
כעקרון חוץ מווטסאפ אין המלצות מיוחדות לאפליקציות וזה כבר יש לך
אנשי קשר תגבה בGMAIL
לכל השאר יש כל מיני אפליקציות ,לא עשיתי את המעבר אז לא ניסיתי אף אחת
בחרת במכשיר טוב לעבור אליו
תהנה
כעקרון חוץ מווטסאפ אין המלצות מיוחדות לאפליקציות וזה כבר יש לך
אנשי קשר תגבה בGMAIL
לכל השאר יש כל מיני אפליקציות ,לא עשיתי את המעבר אז לא ניסיתי אף אחת
בחרת במכשיר טוב לעבור אליו
תהנה
שלום,danielu2 כתב:שלום לכולם,
וואטסאפ
הסטורית SMS רגיל אם אפשר
תמונות
NOTES
אנשי קשר
תודה מראש
דניאל...
את אנשי הקשר אתה יכול להעביר כבר עכשיו לגוגל דרך האייפון (בהנחה שכבר ייצרת חשבון גוגל שישמש אותך). בהגדרות של אנשי קשר באייפון אתה מוסיף חשבון גוגל. עשיתי את זה בשביל הבן שלי לא מזמן וזה עניין של שניות.
ואז ברגע שתפעיל את ה LG 3 ותיכנס לחשבון יהיו לך את כל האנשי קשר בפנים.
לגבי הוואטספ: לדעתי זה מסובך להעביר את ההיסטוריה המלאה בין אייפון לגוגל אבל אין צורך בכך: כשתתחבר לאנשי קשר בטלפון החדש תוכל לראות לכל איש קשר בוואטספ את ההתכתבות הקודמת איתו דרך ההיסטוריה שלו. ז"א: חלק גדול מהיסטוריה עובר אוטומאטית. אם אין לך איזו התכתבות מאוד חשובה חבל על המאמץ.
תמונות: לדעתי כדאי להעתיק הכל כבר עכשיו לחשבון גוגל שלך דרך המחשב (דרך Google Drive או Google Photos) וכשתפעיל את הטלפון החדש כל התמונות כבר יהיו שם.
אם אתה תשתמש ב Google Photos שים לב בהגדרות להגדיר שיגבה תמונות בגודל מקורי כי זו לא ברירת המחדל.
Google Photos זו אפליקציה שמוצאת כל תמונה שיש לך על המכשיר (כולל תמונות שלא ידעת בכלל שקיימות) ומוסיפה למאגר תמונות שלך שנמצא בענן. אבל אפשר להגביל אותה לתיקיות מסויימות.
· ה G3 סובל מבאג חמור. על המסך מתקבלת כמה פעמים ביום הודעת שגיאה "מסך הבית הופסק" שאתה מאשר את ההודעה נעשה אתחול של המסך במשך כמה שניות. קקה אמיתי.danielu2 כתב:שלום לכולם,
וואטסאפ
הסטורית SMS רגיל אם אפשר
תמונות
NOTES
אנשי קשר
תודה מראש
דניאל...
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·לחברה שלי היה G3 (נגנבshoki222 כתב:· ה G3 סובל מבאג חמור. על המסך מתקבלת כמה פעמים ביום הודעת שגיאה "מסך הבית הופסק" שאתה מאשר את ההודעה נעשה אתחול של המסך במשך כמה שניות. קקה אמיתי..........