יחס קונטרסט עזרה בנושא
האם יש הבדל בין טלויזיה 1: 1600 ל1:5000 "יחס קונטרסט" בהרבה .ומתי זה בא על ידי ביטוי?למה אומרים ש כונטרסט 1:1600 הכי גבוה בעולם למרות שיש גם 1:5000? ומה עדיף לקחת טלויזיה עם יחס קונטרסט 1:1600 שתומיכת ב פיקסל פלוס או טלויזיה עם 1:5000 שלא תומכת ב פיקסל פלוס . אני מדבר על lcd
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אל תציף את הפורום בנושא הזה.
נראה שאתה לחוץ על רכישה. אני מציע שתיקח נשימה עמוקה ותשנן את כללי האצבע הבאים:
מה שמציעים בזול היום יהיה עוד יותר בזול מחר.
אין מציאות, לכל דבר יש מחיר.
לא לקנות שום דבר בלחץ.
לא לקנות שום דבר בלחץ.
חשבתי שמישהו סוף סוף בא לעזור. קודם כל אני הולך לקבל ולא לקנות . אם היית במקומי ומישהוא חייב לך כסף ואומר לך קח במקום זה מסך בטח היית לחוץ יותר ממני. השבוע חייב להחליט או שהכל הולך. אז אם אתה מוכן לעזור בבקשהyaronkle כתב:אל תציף את הפורום בנושא הזה.
לא לקנות שום דבר בלחץ....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קראתי את זה לא חושב שזה עזר לי הרבה . אני חדש בתחום . אבל אני אנסיח את זה אחרת . איזה lcd עדיף ה lb1r או הr71b. תודהMartinHSabag כתב:קצת חיפוש בעמוד הראשי לא היה מזיק....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=719...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לדעתי, יחד ניגודיות זה הפרמטר הכי קריטי ב-LCD כיום.
אם יש שני מסכים ולאחד יש ניגודיות גבוהה יותר (אפילו דינמית כמו 5000:1) זה בד"כ אומר שהיא תיתן תמונה עמוקה יותר.
כמובן שאין יתרונות בלי חסרונות, כך שמאוד יתכן שזה אומר שהמסך יהיה יקר יותר, או שהעיבוד תמונה תהיה החוליה החלשה...
אם יש שני מסכים ולאחד יש ניגודיות גבוהה יותר (אפילו דינמית כמו 5000:1) זה בד"כ אומר שהיא תיתן תמונה עמוקה יותר.
כמובן שאין יתרונות בלי חסרונות, כך שמאוד יתכן שזה אומר שהמסך יהיה יקר יותר, או שהעיבוד תמונה תהיה החוליה החלשה...
תודה על העזרה סוף סוף תשובה משכנעת. עוד משהו.אני מדבר על ה 37lbr1. טוב ידעתי למה יותר יקר זה בגלל שהיא תומכת ב maping pexil עכשיו השאלה .אני לא הולך לחבר את זה למחשב . אז האם כדאי לקחת את הדגם lc2rr ולחסוך כמה שקלים. או שחוץ מזה עדיין ה lb1r עדיפה? אם כן במהoferlaor כתב:לדעתי, יחד ניגודיות זה הפרמטר הכי קריטי ב-LCD כיום.
כמובן שאין יתרונות בלי חסרונות, כך שמאוד יתכן שזה אומר שהמסך יהיה יקר יותר, או שהעיבוד תמונה תהיה החוליה החלשה......