שרשור תגובות: האם הפטפונים של Technics חוזרים?
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
הגיע הזמן באמת למשהו טוב כאשר כמעט רוב החברות זנחו את המסורת האודיו היפנית
לקסמן מיצרת פטיפון ברוח הישנה והטובה
טכניקס קמה לתחיה בשנה שעברה עם מגבר רמקולים וסטרימר ונגן CD טופ קלאס
יופי של חדשות גם עכשו פטיפונים איכותיים לאוהבים
לקסמן מיצרת פטיפון ברוח הישנה והטובה
טכניקס קמה לתחיה בשנה שעברה עם מגבר רמקולים וסטרימר ונגן CD טופ קלאס
יופי של חדשות גם עכשו פטיפונים איכותיים לאוהבים
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
המראה והעיצוב "החללי"/תעשייתי הזה מכוון (לדעתי) לדבר אחד-שיראה טוב ומיופייף על המדף של זוג הנובורישים שיקנו
את הפטיפון הזה.למרות זאת,אני מניח שהוא יהיה פטיפון טוב-טכניקס (גם בעבר) לא יצרו פטיפונים שהיו תת רמה-היו להם כמה דגמים זולים מונעי רצועה בעלי גוף פלסטיק זול וכמה דגמים ליניאריים עם קשיי אחזקה,אבל שאר הליין היקר יותר שהיה לחברה היה משובח.חבל רק שלא מחזירים ליצור את ה-SL-1200/10MK2 המיתולוגי.
את הפטיפון הזה.למרות זאת,אני מניח שהוא יהיה פטיפון טוב-טכניקס (גם בעבר) לא יצרו פטיפונים שהיו תת רמה-היו להם כמה דגמים זולים מונעי רצועה בעלי גוף פלסטיק זול וכמה דגמים ליניאריים עם קשיי אחזקה,אבל שאר הליין היקר יותר שהיה לחברה היה משובח.חבל רק שלא מחזירים ליצור את ה-SL-1200/10MK2 המיתולוגי.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אני תוהה כמוך. זהו 'קונספט' שמטרתו היא להציג בחירה וסגנון של חומרים, עיצוב כללי, מידות... זהו משהו על גבול האמנות ולמען האמת, לא נהוג לעסוק בשאלות מביכות כאלו. חברות גדולות התרגלו שלא שואלים אותן שאלות מהסוג הזה. זוהי פריבילגיה השמורה למורות לאמנות בבתי ספר תיכוניים. ת'אמת, נראה לי שמישהו ב-Panasonic התבלבל והביא לתערוכה את פרויקט הסיום של הבן\בת שלו. אולי אני סתם לא מבין כלום באמנות... העיקר שיש פרזנטור בחליפה מחויטת ושעון יוקרתי. למה לקלקל את האווירה החגיגית בשאלות של מהות? זה כמו בסקס... הדבר הכי חשוב ב'קונספט' הוא הדמיון. דמיין איזו זרוע שבא לך וכולם יהיה מרוצים. 
בינתיים נסתפק בהודעה של Technics:
בינתיים נסתפק בהודעה של Technics: